TIL ALTERS: Brad Pitt og Angelina Jolie har vært kjærester i ni år og forlovet i to. Snart blir de også mann og kone. Foto: All Over Press
TIL ALTERS: Brad Pitt og Angelina Jolie har vært kjærester i ni år og forlovet i to. Snart blir de også mann og kone. Foto: All Over PressVis mer

- Barna våre planlegger bryllupet

Angelina Jolie synes det er hysterisk morsomt å la ungene ta del i forberedelsene til den store dagen.

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (38) avslørte nylig at hun lenge trodde at hun aldri ville finne kjærligheten eller få mann og barn.

- Når man kommer fra en splittet familie aksepterer man på en måte at noen ting føles som om det bare hører til eventyrene, sa hun til Elle tidligere denne måneden.

Men Jolie tok grundig feil.

De siste ni årene har Oscar-vinneren vært kjæreste med Brad Pitt (50), og sammen har de adoptert barna Maddox (12), Pax (10) og Zahara (9), samt fått Shiloh (7) og tvillingene Knox og Vivienne (5) på naturlig vis.

I april 2012 kunngjorde Hollywood-paret at de endelige hadde forlovet seg, og nå forteller Jolie at ungene er i full gang med å planlegge den forestående seremonien.

STOR GJENG: Her er hele Jolie-Pitt familien fotografert på flyplassen i Los Angeles i januar i år. Foto: FameFlynet
STOR GJENG: Her er hele Jolie-Pitt familien fotografert på flyplassen i Los Angeles i januar i år. Foto: FameFlynet Vis mer

- Vi diskuterer det med barna, og det er på grensen til hysterisk morsomt hvordan de ser for seg bryllupet, forteller hun i et intervju med People.com.

- De kommer, på en måte, til å være bryllupsplanleggerene. Det blir enten med et Disney- eller paintball-tema.

Seksbarnsmoren forteller også at gjennom foreldrerollen har forholdet mellom henne og Brad Pitt forandret seg.

- Nå er vi en familie, ikke bare elskere eller kjærester lenger.

I mai i fjor slapp skuespilleren sjokknyheten om at hun hadde fjernet begge brystene for å unngå utvikling av brystkreft.

Hun diskuterer også konsekvensene av denne beslutningen med bladet.

- Jeg er veldig glad over valgene jeg har tatt, og jeg føler en enda sterkere tilknytning til andre mennesker nå. Spesielt kvinner, forteller hun.

LES OGSÅ: Angelina gikk i sminkefella