Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

- Barna våre er bestevenner

Lopez og Rodriguez kunne ikke vært lykkeligere sammen.

HOT PAR: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez er et av Hollywoods hotteste par. Foto: NTB Scanpix
HOT PAR: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez er et av Hollywoods hotteste par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I snart to år har Jennifer Lopez (49) og Alex «A-Rod» Rodriguez (43) vært kjærester, og kjærligheten mellom dem - og resten av familien - fortsetter stadig å blomstre.

- Vi elsker hverandre og vi elsker livet vårt sammen. Det spennende med kjærligheten vår er at vi begge er veldig klar over hvor heldige vi er som har funnet hverandre, forteller skjønnheten i et nytt intervju med People.

Det er ofte vanskelig for barn når foreldre finner nye partnere, og da duoen forelsket seg og innså at de ønsket å satse på hverandre, var det svært viktig at ungene deres skulle føle seg komfortable med forholdet.

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (10) fra ekteskapet med Marc Anthony (50), så har Rodriguez døtrene Natasha (14) og Ella (10) med sin eks-kone, Cynthia Scurtis.

- De omfavnet hverandre

Til deres store glede gikk det over all forventning å introdusere dem for hverandre.

- Barna er så fantastiske og åpne for kjærlighet og nye venner, skryter Lopez, som både titt og ofte deler koselige bilder og videosnutter fra familielivet med fansen på sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg var veldig kjærlig mot hans barn og han var utrolig kjærlig og aksepterende ovenfor mine, så de omfavnet hverandre med det samme. De var typisk: «Jeg får en bonusbror og -søster å henge med, og det er kjempegøy».

A-Rod er også strålende fornøyd med hvordan familiene har klikket perfekt.

- Barna våre har blitt bestevenner og det holder oss begge jordnære og takknemlige. Vi kunne ikke bedt om noe mer enn at alle fire ville gå så godt overens som de gjør.

JENNIFER LOPEZ: Stjernen strålte sammen med kjæresten på premiere i New York tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix
JENNIFER LOPEZ: Stjernen strålte sammen med kjæresten på premiere i New York tidligere denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Snakker om bryllup

I oktober begynte ryktene å svirre om at duoen har forlovet seg i hemmelighet. Da la nemlig A-Rod ut en video av sin kjære, der en massiv diamantring kom godt til syne:

Sist måned bidro de ytterligere til å fyre opp under spekulasjonene, da de ble observert hånd i hånd i et eksklusivt designdistrikt i Miami.

En kilde fortalte til kjendisnettstedet Page Six at paret tilbragte en halvtime inne på den eksklusive smykkebutikken Cartier, og at de forlot lokalet med smil fra øre til øre.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv har hverken Jennifer eller Alex bekreftet eller avkreftet forlovelsesryktene, men i intervjuet med People sier tvillingmoren følgende:

- Vi tenker på om vi vil gifte oss, men det vil skje naturlig når det er ment å skje, forteller, ifølge Daily Mail.

Tidligere har det nemlig ikke gått helt på skinner i kjærligheten for henne. Det ene forholdet etter det andre har gått i vasken, og hun har tre oppløste ekteskap og en brutt forlovelse bak seg.

Saken fortsetter nedenfor.

EKS-MENN: Fra 1997 til 1998 var Lopez gift med Ojani Noa. Fra 2001 til 2003 med Cris Judd, og fra 2004 til 2014 med Marc Anthony. Foto: NTB Scanpix
EKS-MENN: Fra 1997 til 1998 var Lopez gift med Ojani Noa. Fra 2001 til 2003 med Cris Judd, og fra 2004 til 2014 med Marc Anthony. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet til Rodriguez har hun derimot troen på.

- Dette er en annerledes og moden type kjærlighet. Vi er begge kommet til et sted i livet hvor vi har jobbet mye med oss selv, og vi ønsker å gjøre dette på den sunne måten, forklarer hun, og legger til:

- Jeg har hastet inn i tre ulike ekteskap. På dette tidspunktet ønsker jeg å være sikker.

Eks-kjæresten var utro

Før 49-åringen traff A-Rod var hun i et fem år langt forhold med danseren Casper Smart (30).

Smart skal ha blitt tatt på fersken i utroskap opptil flere ganger selv om han hadde lovet Lopez at det aldri skulle skje igjen.

- Hun kastet ham ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde for to år siden, og han lovet henne å aldri gjøre det igjen, men da han likevel gjorde det, var hun ferdig, fortalte en kilde til People like etter bruddet.

Her er flere søte bilder fra Lopez/Rodriguez-klanen:

LES OGSÅ: Julia Roberts-tabben går verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer