- Barna våre blir overrasket over å se oss

Pendling mellom Bergen og Oslo byr på utfordringer for de nybakte Ylvis-fedrene.

LAGER TALKSHOW: Ylvis-brødrene Vegard og Bård Ylvisåker er til høsten aktuelle med nytt talkshow på TVNorge. Foto: Stella Pictures
LAGER TALKSHOW: Ylvis-brødrene Vegard og Bård Ylvisåker er til høsten aktuelle med nytt talkshow på TVNorge. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Ylvis-brødrene nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Brødrene Bård og Vegard Ylvisaker gleder seg til å ta opp kampen med blant annet «Senkveld»-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg, når de til høsten debuterer som programledere i sitt eget talkshow «Ylvis».

Men pendlingen mellom jobben i Oslo og deres hjem i Bergen byr på utfordringer de populære brødrene, som begge har små barn hjemme.

Vegard fikk i 2009 sitt andre barn med sin samboer Helene Helgesen, mens broren Bård samme år fikk sitt tredje barn med kjæresten Maria Lekva.

- Vi begynte å pendle før vi ble fedre, så de er vel formet inn i en sånn pappatilværelse. Men de minste som ikke har noe forhold til tid og sånn, blir like overrasket hver gang over at de har en pappa, sier Bård.


- De tenker «jøss, mamma har fått ny kjæreste», skyter Vegard inn og ler.

Med seg i planleggingen av det nye showet har Ylvis-brødrene blant annet med seg «Storbynatt»-veteranene Bård Tufte Johansen og Harald Eia.

Men debutantene spøker med at de ikke er så flinke til å lytte til rådene de får.

- Det er gjerne sånn at vi skriver en sketsj og viser den for dem, så får vi beskjed at vi ikke er morsomme nok, og burde snakke Steinkjer-dialekt og ha på en morsom hatt, men så driter vi i det, sier guttene og ler.


- Vel, egentlig er det sånn at vi mest sitter og kaster ideer fram og tilbake med dem, innrømmer de etterpå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Moods-baby på vei

Se video med Ylvis-brødrene nederst i her:[obj:media:9774]