Michelle Obama:

- Barna våre ble litt lei av oss

Michelle Obama forteller om familielivet med døtrene og ektemannen Barack Obama under coronapandemien.

LEI: Barack og Michelle Obamas døtre, Sasha (avbildet) og Malia, skal ha blitt lei av å henge med foreldrene sine. Foto: REX/ NTB
LEI: Barack og Michelle Obamas døtre, Sasha (avbildet) og Malia, skal ha blitt lei av å henge med foreldrene sine. Foto: REX/ NTB Vis mer
Publisert

- Jeg tror barna våre ble litt lei av oss. Noe som var greit fordi vi var ganske lei av dem, forteller Michelle Obama (56) i et nylig intervju med talkshow-verten Conan O'Brien, ifølge People Magazine.

Hun forteller spøkefullt og åpent om hvordan USAs tidligere presidentfamilie opplever konsekvensene av coronapandemien på samme måte som mange andre familier.

Til å begynne med skal familien ha vært svært fornøyd med å få tilbringe så mye tid sammen.

- Vi var veldig organiserte, og vi tilbrakte dagene fra hverandre med våre respektive jobber. Jentene studerte fortsatt på vårparten. Så vi jobbet, vi trente og så kom vi sammen på kveldstid, forklarer Obama.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen. Klipp: Thea Hope Vis mer

Drinker og puslespill

USAs tidligere førstedame forteller hvordan familien da ville holde på med fellesaktiviteter.

- Vi drakk drinker og vi puslet puslespill og spilte spill. Barack lærte jentene å spille spardame. Vi hadde til og med en kunstdag, hvor vi alle gikk hver til vårt med vannfarger. Så kom vi tilbake og viste frem kunstverkene, sier Obama og smiler.

SAMLET FAMILIE: USAs tidligere presidentfamilie skal ha tilbrakt kveldene sammen som en familie under coronapandemien. Her er familien avbildet i 2015. Foto: REX/ NTB
SAMLET FAMILIE: USAs tidligere presidentfamilie skal ha tilbrakt kveldene sammen som en familie under coronapandemien. Her er familien avbildet i 2015. Foto: REX/ NTB Vis mer

Men så ble uker til måneder, og døtrene Sasha og Malia ble langt mindre begeistret for å tilbringe så mye tid hjemme.

- Jeg tror barna våre ble litt lei av oss. Noe som var greit fordi vi var ganske lei av dem. Så kom sommeren, og vi kunne være litt mer ute, forklarer Michelle Obama.

- Mer plass

Etter å ha tilbragt vårparten i huset i Washington D.C., har familien tilbrakt sommeren på det relativt nye landstedet sitt på øya Martha's Vineyard i Massachusetts.

- Her er det litt mer plass. Og det var bra fordi det hjalp oss med å holde oss unna hverandre. Og nå er barna tilbake i «zoom-land» med undervisning. De gjør det hjemmefra. Og de er ikke lenger begeistret for å være sammen med oss, spøker Obama.

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

Hun spøker også med hvordan ektemannen Barack (59) har jobbet med den kommende boken sin hele sommeren. Derfor har han hatt «begrenset med tid» til å gå henne på nervene.

Driver valgkamp

I august fikk Michelle Obama mye skryt for talen hun holdt på Demokratenes digitale landsmøte. Nå er hun fortsatt opptatt med å få folk til å gå til urnene og stemme i det kommende presidentvalget mellom republikanske Donald Trump og demokratiske Joe Biden.

Under intervjuet med Conan O'Brien overrasket de derfor også en gruppe frivillige på Zoom, som jobber for å få folk til å stemme.

LES OGSÅ: - Oppfører seg som et ektepar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer