STØTTER PAPPA: Etter forlovedens brå død har Mick Jaggers barn slått ring rundt pappa. Her er rockeren med en av sine syv barn Georgia May Jagger. Hun delte dette bildet på Instagram i sommer. Foto: Stella Pictures
STØTTER PAPPA: Etter forlovedens brå død har Mick Jaggers barn slått ring rundt pappa. Her er rockeren med en av sine syv barn Georgia May Jagger. Hun delte dette bildet på Instagram i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Barna slår ring om sønderknust Mick Jagger

Familien samler seg rundt Mick Jagger etter kjærestens tragiske død.

Publisert

SEOGHØR.NO: Nyheten om L'Wren Scotts død gikk verden rundt denne uken. Den 49 år gamle designeren tok sitt eget liv etter å ha havnet i dyp gjeld og klesmerket hennes LS Fashion var på konkursens rand.

Men for de fleste var Scott mest kjent som Mick Jaggers kjæreste. Paret hadde vært sammen i 13 år og rockeren skal ha mottatt dødsbudskapet med sjokk og sorg.

På sin egen offisielle nettside mickjagger.com postet artisten følgende melding tirsdag:

«Jeg sliter fremdeles med å forstå hvordan min elsker og beste venn kunne ende livet sitt på denne tragiske måten. Vi tilbragte mange fantastiske år sammen og hadde bygd et flott liv for oss selv».

Verner om pappa

Nå har Micks barn satt alt annet på vent og slår ring om sin berømte far.

Jagger, som etter planen skulle turnere med Rolling Stones, var i den australske byen Perth da han fikk de triste nyhetene. To av barna hans skal ha fløyet til Australia for å trøste ham, men nå er alle sammen, ifølge Us Magazine, tilbake i Los Angeles.

STEMOR: L'Wren hadde også et godt forhold til Micks syv barn. Her er Jagger og Scott og to av barna hans på en ferietur i Roma i 2004.  Foto: Stella Pictures
STEMOR: L'Wren hadde også et godt forhold til Micks syv barn. Her er Jagger og Scott og to av barna hans på en ferietur i Roma i 2004. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Mick er i LA sammen med datteren Karis og familien hennes, sier Jaggers pressetalsmann.

Døtrene Jade (43), Elizabeth (30), Georgia May (22) og sønnen James (27) er også sammen med faren i den tunge tiden. Barna hjelper faren å planlegge L'Wrens begravelse.

- Familien setter pris på litt privatliv i denne vanskelige tiden, fortsetter pressetalsmannen.

Jagger har syv barn fra ulike forhold.

Men familien er ikke de eneste som verner om Mick. Også Rolling Stones-kollegaene er bekymret for kameratens helse.

- Han står oppreist, men er virkelig ikke i bra form. Han er ikke ordentlig tilstede. Dette kom som et stort sjokk på ham, forteller Charlie Watts til Mail Online.

LES OGSÅ: Skyldte 35 millioner da hun døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer