- Barna reddet livet mitt

Stian «Staysman» Thorbjørnsen frykter det kunne gått veldig galt dersom han ikke hadde hatt sine to barn.

REDDET AV BARNA: Stian Thorbjørnsen kom på andreplass i «Skal vi danse». Da Stian var yngre forteller han at det kunne gått riktig galt og at han kunne drukket seg i hjel. Nå fokuserer han på sine to barn. Her får han trøst av eks-kjæresten Cecilie og kjæresten Tina etter finalen i dansekonkurransen. Sønnen Viktor, som Stian har med Cecilie, var også stolt av pappa. Foto: Tor Lindseth
REDDET AV BARNA: Stian Thorbjørnsen kom på andreplass i «Skal vi danse». Da Stian var yngre forteller han at det kunne gått riktig galt og at han kunne drukket seg i hjel. Nå fokuserer han på sine to barn. Her får han trøst av eks-kjæresten Cecilie og kjæresten Tina etter finalen i dansekonkurransen. Sønnen Viktor, som Stian har med Cecilie, var også stolt av pappa. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) sjarmerte seg til en andreplass i «Skal vi danse» og ble kåret til «Årets kjendis» under Se og Hørs store kjendisgalla i november.

For Stian betyr det mye å få så mange positive tilbakemeldinger etter flere nedturer.  Aller viktigst er likevel familien. Under kjendisgallaen fridde han til kjæresten Tina Svestad (24) som han har Lennox (1) sammen med. Han har også Viktor (7) fra et tidligere forhold.

- Det kjennes trygt og godt å komme hjem. Hadde jeg ikke vært pappa og hatt det ansvaret det innebærer, vet jeg ikke hvordan det hadde gått. De får meg til å ha beina godt plantet på jorda. Å være med barna er det beste jeg vet om, sier han til Se og Hør.

RING PÅ FINGEREN: Etter å motatt prisen som "Årets kjendis" og med ring på fingeren var Stian "Staysman"  Thorbjørnsen og Tina Svestad to store smil.  Foto: Andreas Fadum
RING PÅ FINGEREN: Etter å motatt prisen som "Årets kjendis" og med ring på fingeren var Stian "Staysman" Thorbjørnsen og Tina Svestad to store smil. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Kunne drukket meg i hjel

Da han deltok i «Paradise Hotel» og «Robinson» forsøkte han å skjerme barna fra rampelyset. Det gjorde han også da han slo gjennom som en del av gruppa Staysman og Lazz.

- Mye av mitt image er bygget på fest og rølp, så jeg har forsøkt å skjerme dem, sier Stian.

Barna er også årsaken til at han etter en vanskelig periode fikk livet tilbake på rett kjøl.

- Jeg tror jeg hadde drukket meg i hjel om jeg ikke hadde hatt noen som hadde ventet på meg hjemme, har Thorbjørnsen tidligere uttalt til VG.

SJARMERTE SEERNE: Artisten Adelén og Stian var de to som danset seg helt til finalen i TV 2s fredagssuksess "Skal vi danse". 
#
09.12.2015: - ... TIL DANSEFINALE
SJARMERTE SEERNE: Artisten Adelén og Stian var de to som danset seg helt til finalen i TV 2s fredagssuksess "Skal vi danse". 
#
09.12.2015: - ... TIL DANSEFINALE
SJARMERTE SEERNE: Artisten Adelén og Stian var de to som danset seg helt til finalen i TV 2s fredagssuksess "Skal vi danse". 
#
SJARMERTE SEERNE: Artisten Adelén og Stian var de to som danset seg helt til finalen i TV 2s fredagssuksess "Skal vi danse". # 09.12.2015: - ... TIL DANSEFINALE SJARMERTE SEERNE: Artisten Adelén og Stian var de to som danset seg helt til finalen i TV 2s fredagssuksess "Skal vi danse". # 09.12.2015: - ... TIL DANSEFINALE SJARMERTE SEERNE: Artisten Adelén og Stian var de to som danset seg helt til finalen i TV 2s fredagssuksess "Skal vi danse". # Vis mer

Fra han var 18 år til han ble 24 var han i militæret. Han tjenestegjorde 13 måneder i Kosovo og seks i Afghanistan.

- Jeg likte godt å være i militæret. Samholdet og vennskapet der satte jeg veldig stor pris på, forteller Thorbjørnsen som også har vonde minner fra militær-tiden.

- Selv om jeg har mange gode minner fra den tiden, hadde jeg også vonde opplevelser. En veldig god venn av meg ble drept da vi var i Afghanistan. Det gikk hardt inn på meg, og det var jævlig tungt.

Nå satser Stian videre på karrieren som artist.

- Jeg tok et valg, og satset alt på musikken. Jeg har jobbet steinhardt for å nå målene mine. Klart det har gått utover familielivet til tider, men samtidig har jeg forsøkt å være en god pappa.

I KRIGEN: Stian Thorbjørnsen ser tilbake på tiden da han tjenestegjorde i Afghanistan som en fin tid med godt samhold, men hadde også vonde og dramatiske opplevelser.  Foto: Privat
I KRIGEN: Stian Thorbjørnsen ser tilbake på tiden da han tjenestegjorde i Afghanistan som en fin tid med godt samhold, men hadde også vonde og dramatiske opplevelser. Foto: Privat Vis mer

LES OGSÅ: Stian Thorbjørnsen gikk ned ti kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer