SLITSOM HVERDAG: Det er som sagt hyggelig, men det minner meg bare på det jeg har vært igjennom. Det var veldig slitsomt på sitt verste, sier "Jakten"-frier Aina Korsvoll (foran til høyre) om oppmerksomheten å ha vært lenge på TV. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
SLITSOM HVERDAG: Det er som sagt hyggelig, men det minner meg bare på det jeg har vært igjennom. Det var veldig slitsomt på sitt verste, sier "Jakten"-frier Aina Korsvoll (foran til høyre) om oppmerksomheten å ha vært lenge på TV. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

Barna plaget av sms-storm

- Det var veldig slitsomt på sitt verste.

SEHER.NO: Under den siste versjonen av "Jakten på kjærligheten" fant Skiptvet-bonden Clas Kvisler  tonen med frieren Ann-Marie Berge. Så forelsket ble Kvisler, at han til slutt fridde til sin nye flamme under den romantiske turen til Skottland - på TV!

Før den tid hadde derimot Østfold-mannen eliminert bort mange friere. Én av dem var Aina Korsvoll, som er fra samme bygd som ham selv, og som gikk i parallell-klassen hans så langt tilbake som i 1980 og 1981.

Til Seher.no forteller Korsvoll at hun er sjeleglad for at hun er ferdig med programmet "Jakten på kjærligheten" for godt.

- Det er deilig å være ferdig med det, ja. Det har vært veldig mye mas - både på Facebook, mobilen, privattelefonen og ikke minst på barna telefon. Det synes jeg ikke noe om, rett og slett, sier Aina, som understreker at samtlige henvendelser har vært hyggelige.

Korsvoll, som har to barn, begge gutter på henholdvis 11 og 16 år, tror ikke folk ringer barna hennes med vilje, men at de faktisk forsøker å komme i kontakt med henne.

- Det gjelder jo først og fremst minstemann, der telefonen er registrert i mitt navn. Det er friere som ringer og vil ha meg med på middag og slike ting. Det er som sagt hyggelig, men det minner meg bare på det jeg har vært igjennom. Det var veldig slitsomt på sitt verste.

"Jakten"-frieren har så langt 42 venneforespørsler liggende på Facebook som hun rett og slett har valgt å ignorere. Utallige sms'er og telefoner har strømmet inn, mens det også har gått så langt som at hun har mottatt blomster på døra - med et kort med et mobilnummer på...

- Det har kommet utallige meldinger, sikkert rundt 40 siden jeg ble sendt hjem. Men jeg har ikke svart på noen av henvendelsene, ikke engang blomstene. Jeg er en skeptisk person.

- Hvordan reagerer barna dine på å få telefoner fra friere som vil snakke med deg?

- "Mamma, denne er til deg", det gå vel mest i den duren. Så langt har som sagt henvendelsene vært hyggelige, men man kan jo risikere at barna får oppleve negative oppringninger også, mener Aina Korsvoll, som har en klar oppfordring til alle mennene som tar kontakt med henne.

- Jeg setter pris på oppmerksomheten. Men jeg kan vel bare si at jeg ønsker dem lykke til videre i sin "jakt", de virker vel kanskje liytt desperate. De føler kanskje at de kjenner meg fra TV, men for meg er de helt fremmede personer. Det er litt skummelt, man vet aldri hva man kan dumpe borti, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Jakten-par brøt forlovelsen