- Barna ønsker at vi skal være to

TV-bonden får full støtte på hjemmebane i jakten på en kjæreste.

JAKTER KJÆRESTE: André Olsen er en av fire bønder som i høst jakter kjæreste på TV. Her er han avbildet sammen med sine ti utvalgte friere. Foto: TV 2
JAKTER KJÆRESTE: André Olsen er en av fire bønder som i høst jakter kjæreste på TV. Her er han avbildet sammen med sine ti utvalgte friere. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er Gausdal-bonden André Olsen (35) en av fire bønder som søker sin store kjærlighet. Mandag fikk de fire møte sine ti utvalgte friere for første gang - til speed-date. Det var en positiv seanse, mener Olsen.

André Olsen deler omsorgen for sine to barn, som er henholdsvis tre og et halvt og fem år gamle, med sin tidligere samboer. Og ifølge ham selv, synes barna hans bare det er morsomt at pappa jakter kjæreste foran hundretusener av TV-seere.

- Barna mine er såpass små, men de vet jo at jeg er på TV. Eldstemann synes det er ganske morsomt, og spør stadig om det blir kjæreste på meg, forteller «Jakten»-bonden til Seher.no.

35-åringen, som jobbet som eiendomsmegler i over ti år, valgte å kjøpe en gård i Follebu i Gausdal kommune fordi han etter mange år med fokus på karriere og rikdom, ønsket å ha mer fokus på dem rundt ham - deriblant barna.

Til Seher.no innrømmer Olsen at barna nå også kunne tenke seg at pappa får seg en kvinne han kan leve lykkelig sammen med.

- De ønsker at vi skal være to og at jeg får meg en kjæreste, ja, sier den blide og kjærlighetssøkende bonden til Seher.no.

Mandag er det duket for det første «ordentlige» valget i «Jakten på kjærligheten», da hver av de fire bøndene skal velge seg ut fem friere som får være med videre i programmet.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Noen av jentene satte meg ut