- Barna mine skjønte ikke hvor jeg var

Reality-debuten skapte uventete problemer for Freddy dos Santos.

PROGRAMLEDER-DEBUT:  Freddy dos Santos debuterer onsdag som programleder for TV 2s nye realitysatsing «Amazing Race». Her er han sammen med årets deltagere. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PROGRAMLEDER-DEBUT: Freddy dos Santos debuterer onsdag som programleder for TV 2s nye realitysatsing «Amazing Race». Her er han sammen med årets deltagere. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag er det klart for TV 2s nye realityserien «Amazing Race», hvor elleve par med nordmenn kjemper seg jorden rundt på jakt etter premien på 500 000 kroner og hver sin bil.For den tidligere VIF-spilleren Freddy dos Santos (35) ble innspillingen hans debut som programleder, og til Seoghør.no legger han ikke skjul på at han stortrivdes med sin nye jobb.- Jeg fikk gode råd av erfarne TV 2-folk som Øyvind Mund og Davy Wathne. De sa blant annet at det er viktig at jeg klarer å slappe av foran kamera.- Jeg føler selv at det har gått bra, men er jo veldig spent på om seerne er enige, sier Freddy, som i tillegg til å jobbe med etterarbeid på «Amazing Race» nå også jobber som programleder for «Fotballkveld» på TV 2.Kjøpte globus til barnaDos Santos sier at den tyngste delen av den en måned lange «Amazing Race»-innspillingen, var å være borte fra samboeren Ingrid Bråthen og deres to barn på ett og tre år.- Samboeren min hadde nok håpet at jeg skulle bli mindre borte etter at jeg la opp som fotballspiller, men jeg fikk full støtte for å si ja til dette. I starten prøvde vi å holde kontakten over internett ved hjelp av Skype (program for videosamtaler, red.anm.), men etter hvert ble det så store tidsforskjeller at det ble vanskelig.- Jeg hadde kjøpt en globus til barna før jeg dro, så de kunne få se på den hvor jeg var til en hver tid, men de skjønte nok ikke hvor jeg var. Heldigvis hadde jeg mange fine suvenirer til dem da jeg kom hjem.Sier nei til «Skal vi danse»Freddy sier han gjerne blir med på en ny sesong som programleder av «Amazing Race», men har ikke noe ønske om selv å bli med i realityprogrammer som «71 grader nord» eller «Skal vi danse».- Jeg trives best på den siden jeg er nå. Å være dansende fotballspiller på TV får Lars Bohinen ta seg av, sier han til Seoghør.no med et smil.«The Amazing Race» ser du onsdag kl 20.  på TV 2. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Her er de nominerte til årets «Gullruten»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer