- Barna mine har aldri sett meg på scenen

Skuespiller Ane Dahl Torp mener at rollene hennes er for skumle til at barna bør se dem.

SKUMLE ROLLER: Skuespiller Ane Dahl Torp sier til Se og Hør at teaterrollene hennes foreløpig er uegnede for de to små barna hennes. Her er hun på scenen i stykket «Mor Courage og barna hennar», som hadde premiere på Det Norske Teatret i februar.   Foto: NTB scanpix
SKUMLE ROLLER: Skuespiller Ane Dahl Torp sier til Se og Hør at teaterrollene hennes foreløpig er uegnede for de to små barna hennes. Her er hun på scenen i stykket «Mor Courage og barna hennar», som hadde premiere på Det Norske Teatret i februar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ane Dahl Torp (39) har den siste tiden vært opptatt med Nationaltheatrets utendørsforestilling «Fri», som spilles under åpen himmel på Akershus festning.

Skuespilleren, som til høsten er kinoaktuell med actionthrilleren «Bølgen», forteller til Se og Hør at de to barna hennes aldri har sett henne i aksjon på scenen.

- Nei, barna mine er tre og fem, så de kommer ikke på dette stykket. De har aldri sett meg i noen teaterstykker, innrømmer 39-åringen overfor Se og Hør.

Den prisbelønte film- og teaterskuespilleren har datteren Liv (3) og Sigurd (5) med jazzmusiker og ektemann Sjur Miljeteig. Og de to små er allerede blitt glade i scenekunst, riktignok med mamma i salen.

Saken fortsetter under bildet.

KREVENDE SCENEROLLER: Ane Dahl Torp sminker seg for tittelrollen i Bertolt Brecht-stykket «Mor Courage og barna hennar» (t.v.). I 2013 var hun og Sigurd Myhre å se i teaterversjonen av Lars von Triers kontroversielle film «Antichrist» - her avbildet under prøvene i januar 2013. Foto: NTB Scanpix
KREVENDE SCENEROLLER: Ane Dahl Torp sminker seg for tittelrollen i Bertolt Brecht-stykket «Mor Courage og barna hennar» (t.v.). I 2013 var hun og Sigurd Myhre å se i teaterversjonen av Lars von Triers kontroversielle film «Antichrist» - her avbildet under prøvene i januar 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ja, det skal vi på se på. Barna mine liker å gå i teateret, svarer Dahl Torp begeistret når Se og Hørs reporter forteller at «Hakkebakkeskogen» skal settes opp på Nationaltheatret til høsten.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Ane Dahl Torp. Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Ane Dahl Torp. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

«Pionér»-stjernen har tidligere uttalt seg om livet som småbarnsmor, noe som har vakt reaksjoner. I et intervju med Seoghør.no våren 2011 understreket Dahl Torp at hun syntes folk var veldig hårsåre, samtidig som hun presiserte utsagnene sine.

Mens i et intervju med VG Helg i fjor høst, røpet tobarnsmoren at hun sliter med å forholde seg til barna som en rasjonell voksen.

- De har overhodet ikke kultivert følelseslivet og oppførselen sin. De er helt blottet for høflighet. De er ikke hyggelige. Kontroll av ego? Det finnes ikke! Det er helt sinnsykt å forholde seg til sånne individer, sa hun med glimt i øyet i VGs portrettintervju.

«Bølgen» har norsk kinopremiere 28. august.

LES OGSÅ: Nå har prinsesse Madeleine født

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer