- Barna mine er ikke bortskjemte

Husarbeid og lommepenger er en del av Mel B sine barns hverdag.

ARBEIDSOPPGAVER: I Mel Bs familie har alle sine oppgaver. Foto: Stella Pictures
ARBEIDSOPPGAVER: I Mel Bs familie har alle sine oppgaver. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere "Spice Girl" Melanie Brown (33) har bestemt seg for å ikke la barna vokse opp til å bli rike og bortskjemte. Derfor får de lommepenger, og blir tvunget til å gjøre husarbeid.

Brown har to barn - Phoenix (10) - fra hennes forhold med danseren Jimmy Gulzar, og Angel (2) fra hennes forhold med skuespilleren Eddie Murphy.

Nå bor hun sammen med sin mann Stephen Belafonet i Los Angeles, og synes det er viktig å fokusere på en streng oppvekst.

- Phoenix har arbeidsoppgaver å gjøre, og jeg passer på at Angel rydder opp etter seg selv. Jeg vil at de skal lære ansvar tidlig, sier hun til Closer Magazine.

- Men jeg elsker barna mine, selv om jeg ikke skjemmer de bort. De kommer ikke til å ende opp som Hollywood-barn som sprader rundt i butikker med moren sitt kredittkort.

33-åringen tror imidlertid at hennes eldste datter ikke alltid kommer til å være et glansbilde for sin mor.

- Jeg kommer nok til å få smake min egen medisin når Phoenix kommer opp i tenårene. Hvis hun blir som jeg var, da må jeg bare stålsette megselv. Jeg var en håndfull, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nekter å se datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer