Frithjof Wilborn i «Allsang på Grensen»:

- Barna ler av meg når jeg synger i dusjen

Frithjof Wilborn før sitt TV 2-comeback i «Allsang på Grensen». Privat har han nemlig et svært kritisk publikum.

PREMIEREAKTUELL DUO: Katrine Moholt har med seg Frithjof Wilborn i kveldens sesongpremiere på «Allsang på Grensen». Foto: Jan-Petter Dahl/ TV 2
PREMIEREAKTUELL DUO: Katrine Moholt har med seg Frithjof Wilborn i kveldens sesongpremiere på «Allsang på Grensen». Foto: Jan-Petter Dahl/ TV 2 Vis mer

(Seoghør.no): Torsdag kveld gjør Frithjof Wilborn (55) comeback som programleder på TV 2.

Sammen med den faste programlederen Katrine Moholt (43), loser han nemlig seerne gjennom årets første episode av «Allsang på grensen».

Og det er den tidligere fotballproffen selv som begynner showet med å synge Jahn Teigens (67) «Optimist».

- Jeg er jo optimist selv, så det passer bra. Og herregud så moro det var å synge med et så flott band i ryggen, sa Frithjof med et smil til Seoghør.no da innspillingen startet onsdag.

SANG FRA HJERTET: Frithjof ga alt på scena sammen med blant andre Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus (39) og Katrine Moholt. Foto: Tore Skaar
SANG FRA HJERTET: Frithjof ga alt på scena sammen med blant andre Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus (39) og Katrine Moholt. Foto: Tore Skaar Vis mer

Nervøs

Wilborn innrømmer at han kjente på nervene før han gikk på scenen på Fredriksten festning i Halden.

PÅ FEST: Frithjof er gift med sin kone Tina. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
PÅ FEST: Frithjof er gift med sin kone Tina. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

- Jeg var veldig spent før, men det var kjempegøy. Det var bare å gi jernet! - Jeg er jo ikke noen sanger, så det er ikke normalt for meg å opptre i den type sammenhenger offentlig, men privat synger jeg jo hele tiden.

Frithjof er gift med kona Tina, som han har barna Samuel (5) og Sophia (4) med.

Vekker latter på hjemmebane

Til Seoghør.no sier han barna ofte kommer med direkte tilbakemeldinger.

- Jeg synger mye for barna i bilen og i festlige anledninger og nachspiel, så er jeg alltid en av de som drar det i gang, smiler Frihtjof.

– Ja, også jeg synger masse i dusjen. Gjør jeg ikke det, Samuel, spør han yngstesønnen - som nikker ivrig tilbake.

– Han ler av meg når jeg synger i dusjen, smiler den folkekjære programlederen.

Hemmelige planer

Den tidligere «Vil du bli millionær»-programlederen innrømmer at han synes det var moro å endelig være tilbake i programlederrollen - og hinter om at han har flere prosjekter på gang.

– Nå er det noe hemmelig på gang, ja, men det kan jeg ikke si noe om. Det ligger litt lenger frem i tid, smiler Frihtjof lurt. I mellomtiden gleder han seg til en rolig sommerferie med familien.

– Nå blir det å dra til Danmark på søndag og være der en ukes tid. Så skal vi være hjemme og dra på besøk til venner. Vi skal kose oss, smiler Wilborn.

«Allsang på Grensen» sendes på TV 2 torsdager kl 20.00

LES OGSÅ: - Uten lidenskap blir livet kjedelig