- Barna kom inn mens vi hadde sex

Supermodellen og ektemannen bruker nå gjestehuset som elskovsrede.

FORELSKET: Cindy Crawford og Rande Gerber har vært gift i nesten 13 år, men sexlivet er fortsatt på topp - når de først får muligheten... Her avbildet på en middag i Los Angeles i mars. Foto: All Over Press
FORELSKET: Cindy Crawford og Rande Gerber har vært gift i nesten 13 år, men sexlivet er fortsatt på topp - når de først får muligheten... Her avbildet på en middag i Los Angeles i mars. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Cindy Crawford (45) synes det å ha sex er blitt en stor utfordring etter at hun fikk barn.

Hun og business-ektemannen Rande Gerber (48) er foreldre til Presley (11) og Kaya (9), og ekteparet har hatt trøbbel med å få kvalitetstid sammen med to barn løpende rundt hjemme. Derfor kan paret finne på å snike seg ut av huset når de skal kose seg.

- Vi har et lite gjestehus nede ved stranden, det kan vi bruke som en liten flukt uten å faktisk måtte rømme, forteller Crawford ifølge FemaleFirst.

Men skjønnheten innrømmer at kjærlighetslivet deres altså er preget av mye hastverk og spontanitet, fremfor lange, romantiske seanser.
 
- Det er ikke planlagt. Noen ganger bryr vi oss ikke med å tenne stearinlys og slikt, da må man bare «gjøre det»! Man er jo i en tidsklemme, man vil ikke at barna skal komme inn - det skjedde med oss for ikke så lenge siden, forteller supermodellen videre.

Men tobarnsmoren påstår at denne episoden ikke har gjort henne mer flau med hensyn til sexlivet. Den har derimot sørget for at de to barna nå er mer klar over at foreldrene trenger «kvalitetstid» sammen.

- Vi hadde låst soveromsdøren, noe vi aldri gjør ellers, og så kom datteren vår og spurte «hva gjør dere der inne?». Da sa jeg bare «du vet, pappa og jeg tilbringer litt tid sammen», og da svarte hun at hun ikke trengte å høre mer om det! Så nå vet hun at når døren er lukket og låst, bør de la oss være i fred, forteller Crawford til «Access Hollywood» ifølge FemaleFirst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prins Harry forfremmet til kaptein   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer