- Barna holder meg i form

Lene Nystrøm takker sønnen og datteren for sin flotte figur.

TRAVEL MAMMA OG KONE: Lene Nystrøm Rasted er gift med sin Aqua-kollega Søren Rasted. Sammen har de barna India og Billy. Foto: Stella Pictures
TRAVEL MAMMA OG KONE: Lene Nystrøm Rasted er gift med sin Aqua-kollega Søren Rasted. Sammen har de barna India og Billy. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten og skuespilleren Lene Nystrøm Rasted strålte i sin svarte Mulberry-kjole, da hun onsdag ankom premieren på sin nye film «I mørket er alle ulver grå».

Til Seher.no hevder Lene at hun ikke har noen hemmelige treningstips som forklaring på hvordan hun holder seg i form.

Som mamma til datteren India (7) og sønnen Billy (5) har hun nemlig knapt tid til å trene.

- Jeg har to små barn som holder meg i aktivitet og de holder meg i form. Jeg har ikke tid til så mye annet ved siden av dem og jobbing.

Den nyeste Varg Veum-filmen er den siste i en rekke forskjellige roller den tidligere Aqua-frontfiguren har hatt på kinolerretet de siste årene.

Men Lene synes det er vanskelig å si hva hun liker best av musikken og skuespillerjobben.

- Jeg hadde det veldig gøy under innspillingen av denne filmen. Men jeg liker begge deler, det handler om å gjøre ting jeg synes jeg er spennende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram babymagen i tettsittende kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer