Zach Galifianakis:

- Barna har ingen anelse

«Hangover»-stjerna Zach Galifianakis' barn tror han jobber som noe helt annet enn skuespiller.

VET INGENTING: Filmstjerna forteller at barna hans ikke aner noen ting om hva han jobber med. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB
VET INGENTING: Filmstjerna forteller at barna hans ikke aner noen ting om hva han jobber med. Foto: Jim Ruymen / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og komikeren Zach Galifianakis (52) har gjort det stort med sine roller i komediefilmer som «Due Date», «Masterminds» og ikke minst - The Hangover-trilogien.

«Hangover»-filmene er komedier som tar utgangspunkt i fire menn som skal på utdrikningslag, da én av de skal gifte seg. Etter heftig festing natta lang våkner de dagen derpå uten å ane hva de har foretatt seg.

Galifianakis spiller rollen som Alan i filmene, den sosialt udugelige fetteren og framtidige svogeren til Doug, som er brudgom i den første utgaven.

Vis mer

- Tror jeg er bibliotekar

I virkeligheten er 52-åringen en godt gift tobarnsfar med haugevis av priser og nominasjoner for sitt arbeid på filmlerretet. Han har vært gift med Quinn Lundberg (38) siden 2012 og sammen har de to sønner på åtte og fire år.

Men selv om han er kjent over hele verden, har ikke barna hans så god peiling på hva det er pappa driver med. Det avslører han i et intervju med Entertainment Tonight under filmpremieren på hans nyeste film, « Ron's Gone Wrong».

- Barna mine tror jeg er bibliotekar et sted. De vet ingenting.

SERIEKLAR: Datteren til Paul «Bono» Hewson har en av hovedrollene i den nye HBO-serien «The Luminaries». Video: Rød Løper/HBO. Anbefalt aldersgrense: 12 år. Vis mer

- Du er en forferdelig forelder

Han legger til at de heller aldri har sett seersuksessene «Hangover» og har ingen anelse om at deres egen far har en av hovedrollene.

- De skal aldri få vite om det. Jeg kommer til å benekte det hvis de spør. Jeg kommer til å si at jeg vet ikke hva de snakker om og at jeg ikke hadde noe med de filmene å gjøre, spøker han videre.

Men fra spøk til alvor, om eller når barna hans en gang får se filmen innrømmer han at det kommer til å bli litt komplisert.

Filmstjernas barn er fortsatt bare barn, og han er svært opptatt av å bevare deres uskyld - noe filmene ikke akkurat representerer.

- Folk pleide å komme opp til meg å si 'barna mine elsker filmene, og da sier jeg bare «du er en forferdelig forelder». De må modnes litt før de ser dem, forklarer 52-åringen.

LES OGSÅ: «Hemmelig» datter snakker ut»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer