- Barna har full forståelse for dette

Landslagssjef Roy Johansen er glad for at familien støtter ham.

PÅ REISEFOT: - William spiller ishockey selv også, og de kommer nok til å følge med hjemmefra. Jeg tror de gleder seg, selv om Caroline egentlig er mest opptatt av hest, sier landslagssjef Roy Johansen, som er på plass i den svenske hovedstaden Stock Foto: Espen Solli/Se og Hør
PÅ REISEFOT: - William spiller ishockey selv også, og de kommer nok til å følge med hjemmefra. Jeg tror de gleder seg, selv om Caroline egentlig er mest opptatt av hest, sier landslagssjef Roy Johansen, som er på plass i den svenske hovedstaden Stock Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag gikk startskuddet for årets Ishockey-VM, som i år finner sted i Sverige og Finland. Og med flotte resultater å vise til i forkant av turneringen, er forventningene til landslagssjef Roy Johansen (53) og mannskapet hans høyere enn på lenge.

Hjemme sitter samboer Hanna Kjærnet (44) og barna Caroline (14) og William (12) klistret foran TV’en og heier på pappa.

Roy Johansen er en streng mann når han leder Norges iskrigere. Privat er han mye, mye mykere.

- Nei, jeg er ingen streng pappa. Men jeg synes det er viktig å si rett ut hva som forventes og kreves av dem, sier landslagssjefen når Se og Hør møter han og barna hjemme i hans eget hus på Manglerud utenfor Oslo dagen før avreise til mesterskapet.

I tre uker blir Johansen borte fra sin familie, i tillegg til at han også har reist mye og langt i forberedelsene til turneringen. I vintersesongen ellers må han også påberegne mye reisevirksomhet når han «speider» spillere i inn- og utland. Det synes imidlertid familien hans at er helt greit.

- De har full forståelse for det, ellers ville det vært vanskelig for meg å ha en sånn jobb. William spiller ishockey selv også, og de kommer nok til å følge med hjemmefra. Jeg tror de gleder seg, selv om Caroline egentlig er mest opptatt av hest, forteller 53-åringen lattermildt.

Heldigvis får den suksessfulle treneren holdt kontakten med sine kjære tross den hektiske timeplanen under VM.

- Jeg skal ringe dem hver eneste dag, sier Roy Johansen til Se og Hør.

Norge møter Slovenia, Danmark, Sverige, Canada, Hviterussland, Sveits og Tsjekkia i gruppespillet i årets VM.LES OGSÅ: Verdens beste hyller norske Mats

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer