MØTTE I RETTEN: Britney kom torsdag ettermiddag til retten i Los Angeles. Nå får hun ha barna på overnatting. Foto: Scanpix
MØTTE I RETTEN: Britney kom torsdag ettermiddag til retten i Los Angeles. Nå får hun ha barna på overnatting. Foto: ScanpixVis mer

Barna får overnatte

Britney Spears fikk ikke tilbake omsorgsretten til barna, selv om hun møtte opp i retten torsdag. Men hun vant litt mer tid med guttene sine.

SEHER.NO: For en uke siden mistet popartisten Britney Spears (25) midlertidig omsorgsretten til sin to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (1). Barna har siden vært hos sin far Kevin Federline (29) - og bare sett sin mor på korte besøk.

Les mer: Britney mistet barna

Britneys advokat innkalte til en hastehøring tidlig torsdag morgen, for å få endret kjennelsen. Men Britney dukket ikke opp til møtet, og dommer Scott Gordon sendte partenes advokater vekk og ba dem "ordne opp", skriver nyhetsbyrået Wenn.

Senere på ettermiddagen kom Britney likevel til retten for å møte dommeren i en lukket høring. Hun nektet å gå ut av bilen før paparazzi-fotografene skygget unna og la ned kameraene.

Spears snakket til dommeren med en rolig og respektfull stemme, ifølge rettens talsmann. Det kunne virke som dommeren sympatiserte med den unge moren, og han utvidet hennes besøksrettigheter.

Den unge tobarnsmoren får nå ha barna på en overnatting i uken, under oppsyn.

- Dette er et godt tegn for min klient. Jeg har full tro på at hun innfri domstolens krav og etter hvert kunne få delt omsorgsrett til barna, sier Britneys advokat Sorrell Trope til People.

Kevin Federline godtok den nye besøksordningen, bekreftet hans advokat senere.

- Kevin har hele tiden vært villig til å dele på omsorgen for barna. Han godtok at Britney fikk mer tid med barna under forutsetning av at barna ble godt nok passet på,  sa  advokaten.

Les også: Fikk ikke treffe sønnene