Angelina Jolie:

Barna får Angelina til å smile

Feiret datterens ni-årsdag med shopping- og tivolitur.

<p>LYKKELIG IGJEN: Det har uten tvil vært en vanskelig tid for Angelina Jolie og hennes seks barn etter bruddet fra Brad Pitt i fjor høst. Nylig arrangerte Angelina bursdagsfest for tvillingene Knox og Vivienne i Disneyland i California, og moret seg stort på karusell sammen med datteren Shiloh. Foto: NTB Scanpix.</p>

LYKKELIG IGJEN: Det har uten tvil vært en vanskelig tid for Angelina Jolie og hennes seks barn etter bruddet fra Brad Pitt i fjor høst. Nylig arrangerte Angelina bursdagsfest for tvillingene Knox og Vivienne i Disneyland i California, og moret seg stort på karusell sammen med datteren Shiloh. Foto: NTB Scanpix.

Vis mer

(Seoghør.no): Det var bare smil og latter for Angelina Jolies (41) barn, da filmstjernen tok dem med seg til Disneyland i California i forrige uke.

Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), Knox (9) og Vivienne (9) så ut til å storkose seg på karuseller og berg- og dalbaner. Angelinas eldste sønn Maddox (15) var ikke med på moroa, men de yngre barna var helt oppslukt i attraksjonene.

FYLLER 9: Knox og Vivienne er Angelina og Brads biologiske barn, i tillegg til søsteren Shiloh. Pappa Brad var ikke med under feiringen i Disneyland. Foto: NTB Scanpix

FYLLER 9: Knox og Vivienne er Angelina og Brads biologiske barn, i tillegg til søsteren Shiloh. Pappa Brad var ikke med under feiringen i Disneyland. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Mor og barn tok turen til «verdens lykkeligste sted» for å feire tvillingenes 9-årsdag. Knox og Vivienne kom nemlig til verden i den franske byen Nice 12. juli 2008.

Selv om familien hadde med seg flere livvakter, holdt disse avstand under besøket i Disneyland. Angelina og barna var avslappet kledd, og tiltrakk lite oppmerksomhet i den travle fornøyelsesparken.

BRØDRE: Pax og Knox koste seg sammen på berg- og dalbanen. Foto: NTB Scanpix

BRØDRE: Pax og Knox koste seg sammen på berg- og dalbanen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Ble nabo med eksen

Dagen var nok et kjærkomment avbrekk for hele familien, som har fått livet snudd på hodet etter at Angelina og ektemannen Brad Pitt (52) gikk hver til sitt i fjor.

Det har den siste tiden vært store forandringer i barnas liv, og nylig flyttet de sammen med moren inn i en svindyr luksus-villa i Los Feliz - kun et lite stykke unna Brad.

GLEMTE BEKYMRINGENE: Lille Vivienne så ut til å storkose seg på bursdagen. Foto: NTB Scanpix

GLEMTE BEKYMRINGENE: Lille Vivienne så ut til å storkose seg på bursdagen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Rett etter bruddet kranglet eksene om omsorgen for barna, og Brad fikk bare se dem i samvær med en barnevernansatt, men de to skal nå samarbeide bedre. Angelinas nye hus er bare et steinkast unna Brad i LA.

BRUDD: I fjor høst sjokkerte Brad Pitt og Angelina Jolie alle, da forholdet tok slutt etter 12 år. De to forelsket seg under innspillingen av action-komedien «Mr &amp; Mrs Smith» i 2004. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I fjor høst sjokkerte Brad Pitt og Angelina Jolie alle, da forholdet tok slutt etter 12 år. De to forelsket seg under innspillingen av action-komedien «Mr & Mrs Smith» i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Huset har seks soverom og hele ti bad, pluss en vakker hage med lysthus, rosehage, fontener og svømmebasseng. Den sporty skuespilleren kan svette ut på eget treningsstudio eller nyte rolige timer i sitt private bibliotek.

Boligen ble bygget på 1920-tallet, og kostet hele 215 millioner kroner!

NYTT HUS: Tidligere i år betalte Angelina Jolie 2015 millioner kroner for denne villaen i luksusområdet Los Feliz i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix

NYTT HUS: Tidligere i år betalte Angelina Jolie 2015 millioner kroner for denne villaen i luksusområdet Los Feliz i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Angelina har vært svært ordknapp siden bruddet ble kjent, men lettet litt på sløret under et intervju med TV-programmet «Good Morning America».

- Familiens helse er det viktigste. Vi er fokusert på å komme oss sterkere gjennom dette, fortalte hun.

Skjermer barna

Etter det opprivende bruddet har Angelina vært lite i rampelyset og ønsker å nå skjerme barna og gi dem trygge rammer. Familien har nærmest vært fritt vilt i verdenspressen, etter at det ble kjent at forholdet var over. Superstjernene forelsket seg under innspillingen av «Mr & Mrs Smith» i 2009, og giftet seg i 2014. Angelina hadde da tre adoptivbarn fra før, og paret fikk også tre biologiske barn sammen.

FAVORITT-PAR: Fansen elsket det berømte paret. Her er Angelina gravid med tvillingene i 2008. Foto: NTB Scanpix
FAVORITT-PAR: Fansen elsket det berømte paret. Her er Angelina gravid med tvillingene i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Brad har utvidet livet mitt på måter jeg aldri hadde sett for meg. Han er ikke bare min store kjærlighet, han er familien min, har hun tidligere uttalt.

Åpnet seg om rusproblemer

Selv om forholdet virket perfekt på utsiden, ble det stadig vanskeligere å holde på fasaden. Brad slet med store rusproblemer, og har selv fortalt at det bidro til å ødelegge forholdet.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå - det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, sier han til magasinet GQ.

53-åringen avslører også at han til tider drakk i skjul, og at han trengte en oppvåkning.

- Helt ærlig - jeg kunne drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell, sier han.

LES OGSÅ: Angelina Jolie veier bare 35 kilo!

EDRU: Brad Pitt har fortalt at han slet med store rusproblemer. Foto: NTB Scanpix
EDRU: Brad Pitt har fortalt at han slet med store rusproblemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer