FLINK MOR: Angelina Jolie innrømmer at hun merker at barna blir positivt påvirket av at hun tilbringer tid med dem.  Foto: NTB scanpix
FLINK MOR: Angelina Jolie innrømmer at hun merker at barna blir positivt påvirket av at hun tilbringer tid med dem. Foto: NTB scanpixVis mer

- Barna er snille når jeg er der

Den kjærlige seksbarnsmoren Angelina Jolie synes det er viktig å tilbringe kvalitetstid med familien.

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (40) er en av verdens mest anerkjente skuespillere, men hun tar seg alltid tid til å være med barna og ektemannen Brad Pitt (51).

I et intervju med bladet Vouge forteller hun at hun synes det er viktig å være alene med hver enkelt barn.

- Jeg organiserer tid med barna som en helt gal person, forteller hun ifølge Contactmusic.

Jolie har barna Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Knox (7) og Vivienne (7) med «Ocean's Eleven»-kjekkasen.

- Om jeg går inn på kontoret for å øve på replikker, løper barna rundt og maser og krangler om oppmerksomheten min. Dersom jeg øver i samme rom som dem, er det noe helt annet. Barna er snillere når jeg er der, sier skjønnheten til motebladet.

Saken fortsetter under bildet

STORFAMILIE: Brad og Angelina er foreldrene til seks barn, der tre er biologiske og tre er adopterte.  Foto: NTB scanpix
STORFAMILIE: Brad og Angelina er foreldrene til seks barn, der tre er biologiske og tre er adopterte. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jobber hardt for familien

Skuespillerinnen har tidligere åpnet seg om at familieliv er hardt arbeid, og at det krever mye tid og krefter for å få det til å gå på skinner.

- Å ta vare på ekteskapet samtidig som man oppdrar barn er hardt arbeid. Man må passe på at arbeidet ikke kommer i veien. At man ikke gjør noe som tærer for mye på familien, sier Jolie ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet

TI ÅR SAMMEN: Superparet Angelina Jolie og Brad Pitt har vært et par siden 2005, men det var først i fjor de valgte å gifte seg.  Foto: NTB scanpix
TI ÅR SAMMEN: Superparet Angelina Jolie og Brad Pitt har vært et par siden 2005, men det var først i fjor de valgte å gifte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Begge jobber virkelig hardt når det kommer til familien. Vi passer på at alle har det bra og at alle er knyttet til hverandre, fortsetter hun.

Vil adoptere

«Maleficent»-stjernen fjernet eggstokkene tidligere i år, noe som hindrer henne fra å bli gravid igjen.

Av de seks barna er Maddox, Pax og Zahara alle adopterte, og ifølge Radaronline drømmer maktparet om å adoptere en liten gutt hjem til den store familien.

I en årrekke har Jolie nemlig engasjert seg i Midtøsten-konflikten. Flere ganger har hun besøkt barn og voksne på flukt.

- På en av turene sine møtte Angelina tre syriske brødre som var foreldreløse. Den mellomste gutten kunne snakke litt engelsk, forteller en innsidekilde til RadarOnline.

De berømte seksbarnsforeldrene skal ha blitt enige om å adoptere en av guttene. Likevel vil det ta lang tid før stjerneparet kan ønske sitt nye familiemedlem velkommen hjem.

- Det har vært en veldig lang prosess å adoptere den syriske, foreldreløse gutten. Det kan fortsatt ta minst fire, fem måneder før barnet blir brakt til USA, sier innsidekilden.

GODT HJERTE: Angelina Jolie har engasjert seg i humanitært arbeid for FN i en årrekke.  Foto: NTB scanpix
GODT HJERTE: Angelina Jolie har engasjert seg i humanitært arbeid for FN i en årrekke. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: