TILBAKE PÅ SCENEN: Ronan Keating skal turnere for første gang på to år senere i høst. Foto: All Over Press
TILBAKE PÅ SCENEN: Ronan Keating skal turnere for første gang på to år senere i høst. Foto: All Over Press Vis mer

- Barna er lyset i mitt liv

Ronan Keating forteller hvordan livets vanskeligheter har påvirket karrieren.

Publisert
SEOGHØR.NO: Ronan Keating (35) ble dumpet av Yvonne Connolly  i fjor, men ventet til april i år med å bekrefte bruddet. Paret fikk tre barn sammen, Jack (13), Marie (11) og Ali (6). Kjendisfaren innrømmer at de hjelper ham med vanskelighetene, som han nå sliter med etter bruddet, som kom som en forlengelse av Ronans utenomekteskapelige forhold til en annen kvinne.

- Barna er lyspunktet i livet mitt. Jeg kan bare ringe dem når som helst på døgnet, og føle meg mye bedre etter å ha snakket med dem. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne se ting på den måten de ser verden, sier han til The Sun.

Boyzone-stjernen har til tross for en nesten 20 år lang vellykket karriere som artist, opplevd en rekke personlige tragedier og vanskeligheter.

Moren hans, Marie, døde av brystkreft på slutten av 90-tallet, og han var uvenner med faren sin i to år. Så døde hans nære venn Stephen av hjertesvikt i 2009. Etterhvert satte det stopper for evnen til å skrive nye sanger.

- Jeg har hatt en total blokkering de siste fire årene. Jeg klarte ikke å skape noe nytt, rent album-messig, sier han.

Men nå har det løsnet. Han kommer med det nye albumet «Fires» til høsten, og skal deretter ut på turné. Mange artister blir både sangere og skuespillere. Men Ronan har nettopp fått sin aller første rolle i filmen «Goddess». Han har jobbet i lang tid med å få skuespillerjobb.

- Jeg er jo gutt, så selvfølgelig vil jeg lage action-filmer. Jeg er stor fan av Daniel Craig, og ville gjerne spilt den neste James Bond, som om de ville valgt meg, sier han ironisk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg og mannen din er forelsket 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer