BLIR HOS MOREN: Det er Brooke Mueller som skal passe på barna i tiden fremover, etter at Charlie Sheen angrep Brooke i julen. Foto: Stella Pictures
BLIR HOS MOREN: Det er Brooke Mueller som skal passe på barna i tiden fremover, etter at Charlie Sheen angrep Brooke i julen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Barna blir hos moren

Samtidig har parets advokater vært i kontakt etter arrestasjonen...

SEHER.NO: Etter den voldsomme krangelen mellom skuespiller Charlie Sheen (44) og Brooke Mueller (32) i julen, der Sheen ble arrestert, har spekulasjonene vært mange.

Det har blant annet blitt spekulert i om ekteparet vil skilles fra hverandre, og hva som vil skje med parets tvillingsønner, Bob og Max.

Nå kommer svaret på det siste spørsmålet. Tvillingene kommer til å bli hos Brooke, i hvert fall den første måneden. Det melder People.com.

- Det er folk fra barnevernet som har snakket med Brooke, hennes mor, hennes stefar og barnevakten. De sa at alt ser bra ut, og at Brooke ser ut til å være en glimrende mor, hevder en kilde til nettstedet.

Dermed kommer barna og moren til å bli værende i deres leide hjem i Aspen en stund fremover.

Samtidig hevder nettstedet TMZ.com at parets advokater har vært i kontakt med hverandre, men det hele skal ikke ha dreid seg om hvorvidt Mueller ønsker å sette klørne i Sheens penger.

"Det skal ikke dreie seg om et eventuelt skilsmisseoppgjør", skriver nettstedet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan gå mot skilsmisse