FAMILIEFORØKELSE: Snart får den lille familien et nytt medlem. Foto: All Over Press
FAMILIEFORØKELSE: Snart får den lille familien et nytt medlem. Foto: All Over Press Vis mer

- Barn er veldig mye arbeid

Jessica Alba sliter med å kombinere morsrollen med filmrolle.

Publisert
SEHER.NO: Jessica Alba (30) kan takke datteren Honor Marie (3) for at hun fikk hovedrollen i filmen «Spy kids: All The Time In The World In 4D». Regissør Robert Rodriquez ble nemlig inspirert av mor og datter da de spilte inn filmen «Machete».

- Da vi spilte inn filmen og han så hvordan jeg prøvde å kombinere det å skifte bleie, svare på jobbtelefoner, lære filmreplikker og gjøre flere ting på én og samme tid ble han inspirert til å skrive den rollen jeg spiller i filmen - nemlig en dame som prøver å gjøre en million ting samtidig, sier Alba til journalist Marc Malkin fra «E! Online».

Hun og ektemannen Cash Warren (32) venter nå sitt andre barn, og kan ikke se for seg å få flere.

- Barn er veldig mye arbeid, og nå, mot slutten av svangerskapet, er det litt vanskelig for meg å se for meg å skulle få flere enn to. Men hvem vet - vi får se, sier hun til Malkin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Feiret med sexy dans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer