VENTER BARN: Kjetil André Aamodt og kona Stine Østvold venter deres andre barn sammen.
VENTER BARN: Kjetil André Aamodt og kona Stine Østvold venter deres andre barn sammen. Vis mer

- Barn er det største i livet

UNICEF-ambassadør Kjetil André Aamodt gleder seg til å bli pappa igjen...

SEHER.NO: 16. november arrangerer UNICEF Norge og TVNorge et stjernespekket og direktesendt faddershow på Latter Scene i Oslo.

Hensikten med Humorkvelden "Latter for livet" er å engasjere flere Verdensforeldre i Norge og samle inn penger til UNICEFS arbeid for barn i over 150 land verden over.

UNICEF-ambassadør og tidligere toppalpinist Kjetil André Aamodt , samt nyhetsanker Eva Charlotte Stenset har fått det ærefulle oppdraget med å være programledere for TV-sendingen, hvor profilerte komikere som Bye & Rønning, Anne-Kat. Hærland og Sigrid Bonde Tusvik også skal delta.

Under pressekonferansen i forbindelse med showet tirsdag, innrømmet Aamodt (38), som har vært UNICEF-ambassadør siden 2007, overfor Seher.no at denne jobben betyr noe helt spesielt for han.

Alpinstjernen og ballettdanserkona Stine Østvold (34) venter nemlig deres andre barn i november, og 38-åringen innrømmer at de gleder seg veldig.


- Absolutt. Det blir fantastisk. Barn er det største i livet, sier han til Seher.no.

Onsdag var det imidlertid UNICEFs arbeid Aamodt var mest opptatt av, og alpinstjernen håper han og Eva Charlotte Stenset vil gjøre en god jobb 16. november.

- Gjennom mine reiser i Zambia og Nepal har jeg sett at det er svært lite som skal til for å gjøre en forskjell. Jobben UNICEF gjør er utrolig viktig og det er viktig å formidle det videre. Jeg håper at vi skal kunne lage et godt show, og få mange flere folk til å bli Verdensforeldre her hjemme. Heldigvis er det masse flinke folk som jobber med oss, så dette skal nok gå bra, sier han til Seher.no.

Ifølge Aamodt var det vanskelig å ikke bli beveget av det han opplevde på reisene sine.

- Det man opplever, og etter interne taler, ja, da begynner jeg å grine, sier han.

Og selv om han har litt TV-erfaring fra før, innrømmer alpinstjernen at han kommer til å bli kjempenervøs når showet går på direkten i november.

- Det blir gøy. Jeg kommer sikkert til å bli kjempenervøs, men det å være nervøs er bra, avslutter han.

Les mer om UNICEF og TVNorges fadderaksjon her! (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Redd for å være på TV