- Barn avbryter filmingen for å få klem

Å spille inn humorserie på Karl Johan byr på utfordringer for Hasse Hope og Erik Solbakken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld har Hasse Hope (26) og Erik Solbakken (27) premiere på det nye humorprogrammet «Karl Johan» på NRK.

I programmet er det det som skjer akkurat der og da som er med på å definere hvordan sketsjen blir til slutt. Det kan være noe helt annet enn det som er tenkt ut på forhånd.

- Vi kan for eksempel lage en sketsj, så blir vi plutselig  avbrutt av en sigøyner som vil ha fem kroner. Da blir det kanskje en del av sketsjen, hvem vet? Med en gang noen trer inn i vår sone, er de teknisk sett med i tv-programmet, og da kan alt skje, forklarer Solbakken til Seoghør.no.

Blant annet kommer det gjerne bort barn midt i innspillingen, som har fått med seg Solbakken i barnesendinger på statskanalen.

- Erik er veldig populær blant barn mellom fem og ti år, og de vil gjerne avbryte for å få seg en klem, sier Hope.

Hope selv er derimot populær blant de som er litt eldre.

- Hasse er pop i målgruppa jenter 15, men det er han som avbryter for å få klem. Men det er ganske mange rare folk. Man tenker kanskje: «For en fredfull og fin by å bo i», men med en gang det er er kamera tilstede, kommer det fram ganske mange gærninger.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er NRKs nye humorduo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer