Barker sammen igjen?

"Meet the Barkers" -paret søkte om skilsmisse i august. Nå spekulerer amerikanerne i om paret vil gifte seg igjen!

NYFORELSKET: De giftet seg på TV og senere ble skilsmissen heftig omtalt i pressen. Nå er reality paret observert i tett omfavnelse igjen.. Foto: All Over Press
NYFORELSKET: De giftet seg på TV og senere ble skilsmissen heftig omtalt i pressen. Nå er reality paret observert i tett omfavnelse igjen.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ringen tilbake på fingern?


SEHER.NO: Som Seher.no kunne melde allerede i desember, blomstrer lykken igjen mellom realityparet Travis Barker (30) og Shanna Oakler (31). Etter at de søkte om skilsmisse i august, spekulerer amerikanerne i om "Meet the Barkers" -paret kommer til å gifte seg på nytt.


Nylig ble de observert i en kjærlig omfavnelse da Barker i helgen arrangerte 32 års-bursdag for Moakler på nattklubben Cameo i Maimi.


- De var veldig kjærlige mot hverandre hele kvelden, sier en av gjestene på festen ifølge People.


 - Jeg er hodestups forelsket i min ektemann. Håpet er å få flere barn med Travis, men jeg er ikke gravid nå, sier Moakler. Hun har tidligere måttet sloss for ektemannen sin, mot selveste Paris Hilton.


Paret har barna Landon (3) og Alabama (1) sammen, og Shanna har også en datter med bokseren Oscar De La Hoya, Atiana (7).


Travis Barker er kjent som trommeslager i bandene "Blink 182" og "The Transplants". Shanna Moakler er tidligere Miss USA og Playmate, og ble for alvor berømt da hun hadde en rolle som sykkelpoliti i TV2s populære serie "Pacific Blue".
                               

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer