Barker sammen igjen?

Av-og-på-paret Shanna og Travis på spasertur på stranden.

MED BARNA: Morsdagen feirer alltid familien sammen. Foto: All Over Press
MED BARNA: Morsdagen feirer alltid familien sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tidligere "Meet the Barkers"-paret Shanna Moakler (32) og Travis Barker (32) har en turbulent fortid sammen. Tidligere skrev Seher.no at skilsmissen var et faktum i februar

Det ser allikevel ikke ut til å være noe hinder.

I anledning den amerikanske morsdagen på søndag, hadde paret kvalitetstid sammen med barna og var både ute og koste seg, i tillegg til å ta en matbit sammen.

De fikk tydeligvis også tid alene da de ble sett vandrende langs stranden i Malibu uten at barna var i nærheten. Senere samme kveld ble de også sett da de forlot resturanten Nobu, melder bloggen incaseyoudidntknow.com. 

Kanskje dette ga mersmak?

Det karakteristiske paret har vært beryktet for å gjenforenes oftere enn folk skifter undertøy, men etter at skilsmissepapirene ble signert tidligere i år, sa Travis til People at de ikke kom til å bli sammen igjen.

- Jeg har ikke det beste forholdet til henne og det er noe som må jobbes med. Vi absolutt elsker hverandre, men vi har forskjellige oppfatninger om hvordan vi skal oppdra barna våre. Det i seg selv kan være årsaken til at kjærligheten blir brutt ned, sa en åpenhjertig Travis til magasinet for to uker siden.

Sammen har paret barna Landon (4) og Alabama (2), i tillegg til at Shanna har Atiana (9) fra et tidligere forhold med bokseren Oscar de la Hoya.

"Blink 182"-trommisen forteller People at han er svært opptatt av barna sine.

- Jeg har barna fra fredag til mandag hver uke, og jeg forlater dem ikke et sekund. Jeg bruker all tiden min sammen med dem, og verken går ut til lunsj med venner, eller overlater dem til noen andre.

Når det kommer til eks-kona, kunne han derimot ikke love noen ny gjenforening.

- Jeg tror det har gått for langt. Det er håp for at vi kan bli veldig gode venner og foreldre, men jeg tror ikke vi kan bli sammen igjen, sa han.

LES OGSÅ: Har signert skilsmissepapirene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer