Elon Musk:

Barisbilder tar nettet med storm

Elon Musk svarer med glimt i øyet etter at bilder av ham i bar overkropp har gått viralt.

NETTET KOKER: Flere har hengt seg opp i Elon Musk sin ikke akkurat solbrune kropp. Nå har milliardæren kommet med et artig stikk om bildene som går viralt. Foto: ThePhotOne/ BACKGRID UK/ NTB
NETTET KOKER: Flere har hengt seg opp i Elon Musk sin ikke akkurat solbrune kropp. Nå har milliardæren kommet med et artig stikk om bildene som går viralt. Foto: ThePhotOne/ BACKGRID UK/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En Elon Musk (51) i baris ble sett slikke sol om bord på en luksusyacht i Mykonos i Hellas nylig.

Mangemilliardæren var med en liten gruppe venner da han seilte Egeerhavet på «Zeus», en yacht som koster nesten 20 000 dollar, nærmere 200 000 norske kroner, per uke å leie. Båten har tre lugarer og kommer med en profesjonelt mannskap, skriver Page Six.

Men det er ikke den ekstravagante båtturen som har skapt overskrifter. Det er nemlig bildene av den halvnakne Musk som nå går viralt.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

Feriebildene av Tesla-eieren har virkelig tatt nettet med storm, og mottatt en skikkelig «meme-behandling» på sosiale medier. Mange twitterbrukere har bitt seg merke i den bleke overkroppen hans.

Blant annet har en bruker delt bilde av Musk og en person som blir blendet av sterkt lys.

Mens en annen bruker har satt sammen et bilde av han og Amazon-grunnlegger Jeff Bezos (58).

«Elon har mye å ta igjen», skrev brukeren humoristisk over bildet.

Bildet har også gått viralt på TikTok, hvor en bruker som kaller seg «Stevensaysstuff» sammenligner bildene av Musk med de ikoniske bildene av Facebook-gründer Mark Zuckerbergs (38) med solkrem i ansiktet.

TikTok-videoen fikk over 2,2 millioner visninger i løpet av de første ti timene.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Kommenterer bildene

Badebildene har gått så viralt at Musk selv har fått de med seg, etter at en fan postet følgende:

«Dette er mannen jeg bruker pengene mine på. Så mange andre smarte investorer» skrev brukeren.

Gründeren ser ut til å ta det hele med humor.

«Haha pokker, kanskje jeg burde ta av meg skjorta oftere. Frigjør brystvorten!» skrev Musk som svar på bildene.

VIRALT MONSTER: Da Mark Zuckerberg var på Hawaii i 2020 begynte bilder av ham med unormalt store mengder solkrem å sirkulere på nettet. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Maga /NTB Scanpix. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Saksøkes av Twitter

Tesla og SpaceX-grunnleggeren skulle etter planen kjøpe opp Twitter for 44 milliarder dollar, nærmere 450 milliarder kroner.

Tidligere denne måneden ble det annonsert at han trekker seg fra avtalen som ble inngått i april. Han viste i den forbindelse til at Twitter har brutt en rekke punkter i avtalen, deriblant å ha gitt falske og villedende opplysninger som han stolte på da den ble inngått.

Twitter har bedt en domstol i Delaware i USA sørge for at han overholder avtalen om å kjøpe Twitter-aksjer for 54,20 dollar per stykk.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Etter å ha skapt et offentlig spetakkel som har satt Twitters rykte på spill, for deretter å ha foreslått og signert en selger-vennlig fusjonsavtale, tror Musk tydeligvis at han - i motsetning til alle andre som er underlagt Delawares kontraktsjuss - står fritt til å endre mening, snakke dritt om selskapet, avbryte dets prosesser, ødelegge verdien for aksjonærene, og gå sin vei, heter det i rettsdokumentet ifølge Reuters.

LES OGSÅ: - Aldri opplevd maken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer