Elon Musk:

Barisbilder tar nettet med storm

Elon Musk svarer med glimt i øyet etter at bilder av ham i bar overkropp har gått viralt.

NETTET KOKER: Flere har hengt seg opp i Elon Musk sin ikke akkurat solbrune kropp. Nå har milliardæren kommet med et artig stikk om bildene som går viralt. Foto: ThePhotOne/ BACKGRID UK/ NTB
NETTET KOKER: Flere har hengt seg opp i Elon Musk sin ikke akkurat solbrune kropp. Nå har milliardæren kommet med et artig stikk om bildene som går viralt. Foto: ThePhotOne/ BACKGRID UK/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En Elon Musk (51) i baris ble sett slikke sol om bord på en luksusyacht i Mykonos i Hellas nylig.

Mangemilliardæren var med en liten gruppe venner da han seilte Egeerhavet på «Zeus», en yacht som koster nesten 20 000 dollar, nærmere 200 000 norske kroner, per uke å leie. Båten har tre lugarer og kommer med en profesjonelt mannskap, skriver Page Six.

Men det er ikke den ekstravagante båtturen som har skapt overskrifter. Det er nemlig bildene av den halvnakne Musk som nå går viralt.

Feriebildene av Tesla-eieren har virkelig tatt nettet med storm, og mottatt en skikkelig «meme-behandling» på sosiale medier. Mange twitterbrukere har bitt seg merke i den bleke overkroppen hans.

Blant annet har en bruker delt bilde av Musk og en person som blir blendet av sterkt lys.

Mens en annen bruker har satt sammen et bilde av han og Amazon-grunnlegger Jeff Bezos (58).

«Elon har mye å ta igjen», skrev brukeren humoristisk over bildet.

Bildet har også gått viralt på TikTok, hvor en bruker som kaller seg «Stevensaysstuff» sammenligner bildene av Musk med de ikoniske bildene av Facebook-gründer Mark Zuckerbergs (38) med solkrem i ansiktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.