Båret ut av festival

- Sjørøvere tar seg en rom og dette var en festhelg, sier Jarle Andhøy.

BENEKTER BRÅK: - Bråk? Det var festival og moro i tre herlige dager, sier Andhøy på spørsmål om han føler han er mer utsatt for å havne i bråk fordi han er profilert. Foto: NTB Scanpix
BENEKTER BRÅK: - Bråk? Det var festival og moro i tre herlige dager, sier Andhøy på spørsmål om han føler han er mer utsatt for å havne i bråk fordi han er profilert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jarle Andhøy (34) skal ha havnet i krangel med flere av vaktene på Stavern-festivalen torsdag kveld. Ifølge VG forteller vitner at tre vakter og to politimenn måtte frakte «Berserk»-kapteienen vekk fra festivalområdet. På bildene avisen trykker blir den kontroversielle programledren også båret vekk fra området. 

Selv hevder Andhøy at han ikke var overstadig beruset, som flere vitner sier.

- Jeg vil dementere din påstand om at jeg var overstadig beruset. Sjørøvere tar seg en rom og dette var en festhelg, skriver Andhøy selv til VG.


Han vil ikke si om han var beruset, men sier han drakk rom.

Politiet i Vestfold bekrefter at en person ble bortvist på grunn av at vedkommende var til sjenanse for andre gjester.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ville gi en gave til Jarle fordi han mistet skipet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer