Howard Stern om Ellen DeGeneres:

- Bare vær en dritt

Kritikken mot Ellen DeGeneres vil ingen ende ta. Nå får hun uventede råd.

FÅR RÅD: Ellen DeGeneres får råd fra radioprofilen Howard Stern. Han mener programlederen bør endre image. Foto: TV3
FÅR RÅD: Ellen DeGeneres får råd fra radioprofilen Howard Stern. Han mener programlederen bør endre image. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som tyder på at den amerikanske talkshow-stjernen Ellen DeGeneres (62) går gjennom en krevende tid. Det har kommet flere historier fra kjendiser og ansatte på settet - med påstander om et «giftig» arbeidsmiljø og en frekk programleder.

Mens hovedpersonen selv har sendt et brev til sine ansatte, har hun vært forholdsvis taus i pressen de siste månedene, samtidig som flere og flere deler sine skrekkhistorier fra møter med henne.

Det skal likevel nevnes at enkelte stjerner har tatt DeGeneres i forsvar, og nå mener den frittalende radioprofilen Howard Stern (66) at programlederen burde endre hele imaget sitt.

- Jeg hadde gått på jobb og vært en skikkelig bitch, sier han i sitt eget radioshow ifølge Page Six, og fortsetter:

- Folk hadde kommet og jeg hadde sagt «faen ta deg». Bare vær en dritt.

KLAR OPPFORDRING: Howard Stern skal ha vært venn med Ellen DeGeneres i lengre tid. Nå oppfordrer han henne til å være en «bitch» på jobb. Foto: NTB Scanpix
KLAR OPPFORDRING: Howard Stern skal ha vært venn med Ellen DeGeneres i lengre tid. Nå oppfordrer han henne til å være en «bitch» på jobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Granskes

Stern er ikke nådig, og trekker også paralleller til sitt eget liv. Han er nemlig kjent for å være beinhard mot gjester på radio, men hevder selv at han er en god fyr når han ikke er på jobb.

Ifølge det amerikanske nettstedet har Stern og DeGeneres vært venner i lang tid, og i fjor fornyet førstnevnte ekteskapet med kona på nettopp «The Ellen DeGeneres Show».

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Den populære serien til 62-åringen granskes nå av produsentselskapet Telepictures og distributøren Warner Brothers i kjølvannet av alle historiene om dårlig arbeidskultur.

Granskningen ble satt i gang etter at Buzzfeed publiserte en artikkel hvor det kom frem anklager om usaklige oppsigelser, rasisme og trusler.

Bunnivå

Samtidig som stadig flere historier om dårlig arbeidsmiljø og en grinete Ellen DeGeneres kommer til overflaten, har det populære morgenshowets rating sunket til et bunnivå, ifølge The Wrap.

OVERRASKER FANSEN: Ellen DeGeneres tok seg en fridag, og det er ikke hvem som helst som tok over programlederrollen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Oppslutningen har aldri vært så lav som den var siste uken i juli. Ifølge nettstedet fikk «The Ellen DeGeneres Show» en oppslutning på 1.0 på den såkalte Nielsen-målingen i slutten av juli - noe som er rekordlavt.

Det er en nedgang på ni prosent sammenliknet med uken før, og hele 29 prosent sammenliknet med samme uke i 2019.

Etter planen skal DeGeneres ifølge Page Six tilbake på jobb 24. august for å spille inn «Ellen's Game and Games».

Internt brev

Som nevnt sendte programlederen nylig en beklagelse i et internt brev til sine ansatte, men brevet fant raskt veien til pressen.

«På showets første dag sa jeg til alle i vårt første møte at «The Ellen DeGeneres Show» ville bli et sted for glede. Ingen skulle noensinne heve stemmen sin og alle skulle bli behandlet med respekt. Åpenbart har noe forandret seg og jeg er skuffet over å lære at dette ikke har vært tilfellet», skrev hun, og la til:

«For det er jeg lei meg. Alle som kjenner meg vet at det er det motsatte av hva jeg mener og hva jeg håpet for showet vårt».

I brevet skrev 62-åringen også at hun er «glad for at hun er gjort oppmerksom på problemene», og at det nå settes i gang tiltak for å rette dem opp.

LES OGSÅ: Detaljen som vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer