BOTOX: Stein Flaatrud mener at Jan Thomas' livsstil kan være farlig, særlig innspøytingen av Botox og lignende legemidler.  Foto: TV 2 Sumo
BOTOX: Stein Flaatrud mener at Jan Thomas' livsstil kan være farlig, særlig innspøytingen av Botox og lignende legemidler. Foto: TV 2 SumoVis mer

Bare tull og fanteri!

Kostholdsguru Stein Flaatrud slakter Jan Thomas' metoder.

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (41) har vært i vinden den siste tiden, særlig i forbindelse med hans mye omtalte "rollebytte" med P4-programleder Michael Andreassen.

Etter å ha fått botox-råd fra kjendisstylisten, endte Andreassen på sykehus med hovnet ansikt og 40 i feber.

Og i ukens utgave av Her og Nå slakter nå en av Norges mest kjente kostholdsguruer, Stein Flaatrud, Jan Thomas' omdiskuterte livsstil.

- Tull og fanteri! Når Jan Thomas forteller at han hivder innpå 20 egg om dagen, drikker gressjuice og bruker hemoroidekrem rundt øynene, synes jeg det bare virker tullete, sier Flaatrud til ukebladet.

Jan Thomas selv hevder imidlertid at denne livsstilen ikke er noe han har rådet noen andre til.
- Jeg har aldri uttalt at dette er en livsstil jeg anbefaler noen, og det har heller aldri vært noen form for tips eller råd, så dette stiller jeg meg undrende til. Jeg er en stylist, og hverken lege eller ernæringsekspert. Men jeg sitter inne med mye erfaring, da jeg har viet store deler av livet mitt til helse og velvære, sier stylisten.

Men tross dette, mener Flaatrud det er skremmende at så mange følger i kjendisstylistens forspor.

- Man dør ikke av å spise 20 egg om dagen eller hive innpå med gress-shots, men man blir i hvert fall ikke frisk og kjernesunn. Det kan jeg garantere! Derimot er Botox og såkalte legemidler rett og slett farlige. Jeg vil fraråde dem på det sterkeste, sier kostholdseksperten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Cæsar neste for Jan Thomas!