Sol Haavik

- Bare tull at Knut var dement

Sol Haavik slår knallhardt tilbake mot stevningen fra sin tidligere samboers barn. Hun vil føre vitner på at Knut Haavik verken var presset – eller mentalt svekket.

«SOLA MI»: Sol og Knut fikk 15 gode år sammen. Han døde i kjærestens armer mens de var på ferie sammen i Spania i februar i fjor. Haavik etterlot alt til henne, utenom pliktarven til barna, slik det står i testamentet du kan se i saken.
«SOLA MI»: Sol og Knut fikk 15 gode år sammen. Han døde i kjærestens armer mens de var på ferie sammen i Spania i februar i fjor. Haavik etterlot alt til henne, utenom pliktarven til barna, slik det står i testamentet du kan se i saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen løsning i sikte

Halvannet år etter at Se og Hør-gründer Knut Haavik døde i sitt feriehjem i Spania, er fortsatt ikke den bitre arvestriden mellom Solveig «Sol» Halseth Haavik (70) og Knut Haaviks tre barn i nærheten av en løsning.

En uavhengig bobestyrer forvalter inntil videre de enorme verdiene etter Haavik. De er på flere titalls millioner kroner i form av luksuriøse eiendommer og aksjer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Få de aller beste sakene fra bladet. 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke. Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Få tilgang til alt!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer