«SOLA MI»: Sol og Knut fikk 15 gode år sammen. Han døde i kjærestens armer mens de var på ferie sammen i Spania i februar i fjor. Haavik etterlot alt til henne, utenom pliktarven til barna, slik det står i testamentet du kan se i saken.
«SOLA MI»: Sol og Knut fikk 15 gode år sammen. Han døde i kjærestens armer mens de var på ferie sammen i Spania i februar i fjor. Haavik etterlot alt til henne, utenom pliktarven til barna, slik det står i testamentet du kan se i saken. Vis mer

Sol Haavik

- Bare tull at Knut var dement

Sol Haavik slår knallhardt tilbake mot stevningen fra sin tidligere samboers barn. Hun vil føre vitner på at Knut Haavik verken var presset – eller mentalt svekket.

Publisert

Ingen løsning i sikte

Halvannet år etter at Se og Hør-gründer Knut Haavik døde i sitt feriehjem i Spania, er fortsatt ikke den bitre arvestriden mellom Solveig «Sol» Halseth Haavik (70) og Knut Haaviks tre barn i nærheten av en løsning.

En uavhengig bobestyrer forvalter inntil videre de enorme verdiene etter Haavik. De er på flere titalls millioner kroner i form av luksuriøse eiendommer og aksjer.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer