UVANLIG: Disse fire brødrene er et sjeldent syn. De er firlinger, men bare tre av dem er eneggede. Sistefødte Logan Christopher som ligger nederst i bildet kommer ikke fra samme egg som sine tre brødre Joshua Drew, Gavin Michael og Cody Benjamin. Foto: AP
UVANLIG: Disse fire brødrene er et sjeldent syn. De er firlinger, men bare tre av dem er eneggede. Sistefødte Logan Christopher som ligger nederst i bildet kommer ikke fra samme egg som sine tre brødre Joshua Drew, Gavin Michael og Cody Benjamin. Foto: APVis mer

Bare tre av firlingene er eneggede

Se nøye på dette bildet. En av de fire er noe helt utenom det vanlige.

SEHER.NO: Noen svært uvanlige firlinger er født i staten Maryland i USA. I januar kom fire brødre til verden, men bare tre av dem var eneggede, ifølge nyhetsbyrået Assosiated Press.

Kvinnen hadde fått satt inn to befruktede egg. Ett av dem delte seg to ganger og dermed skapte eneggede trillinger. Det andre egget ble til ett barn, som følgelig ikke er enegget med de tre andre.

Guttene ble forløst ved keisersnitt 29. januar på mammaens 32-årsdag på Greater Baltimore Medical Center i Towson, Maryland.

- Joshua Drew ble født først, deretter Gavin Michael, Cody Benjamin og til slutt Logan Christopher. Sistemann var den som kom fra et eget egg, forteller sykehusets talsmann Schwartzberg.

Han forteller videre at babyene ble behandlet ved nyfødtintensivavdelingen på sykehuset men at de nå har vært hjemme i over to uker.

Foreldrene kommer til å møte offentligheten på en pressekonferanse fredag. 

Et slikt tilfelle av "eneggede trillinger pluss én" er svært sjeldent. I USA er det færre enn 100 dokumenterte tilfeller.

LES OGSÅ: - De skal ikke ut den veien!