- Bare lykke å bli gravid igjen

«Bloggerne»-Marna gleder seg over hver dag av svangerskapet, etter å ha vunnet over kreftsykdommen.

SEOGHØR.NO: Marna Haugen - kjent for sin blogg «Komikerfrue» og fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne - legger ikke skjul på at hun gleder seg til å bli mamma for andre gang.

- Det var bare lykke da jeg fikk vite at jeg var gravid, sier Marna, som fra før har sønnen Theodor (4) med ektemannen Ørjan Burøe, til Seoghør.no.

I den forrige sesongen av «Bloggerne» fulgte kameraene blant annet Marna da hun fikk vite at hun hadde en kreftsvulst i magen.

Flere måneder med cellegift

Marna trodde hun var gravid da hun dro til legen den gang, men fikk isteden beskjed om at hun måtte gjennom flere måneder med cellegiftbehandling.

BLIR FORELDRE FOR ANDRE GANG: Marna Haugen og ektemannen Ørjan Burøe gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
BLIR FORELDRE FOR ANDRE GANG: Marna Haugen og ektemannen Ørjan Burøe gleder seg til å bli foreldre for andre gang. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

Etter at hun ble erklært kreftfri giftet Marna seg med Ørjan i november.

Til Seoghør.no sier hun at ektemannen er flink til å passe på henne under graviditeten.

- Ørjan er kjempeflink. Han skjemmer meg bort.

Lover mye følelser

Hun sier seerne vil få se mange følelser fra hennes side i den nye «Bloggerne»-sesongen.

- Det blir vel nesten enda mer følelser denne gang. Jeg blir aldri helt «komfy» med å se meg selv grine, men det er sånn vi jenter er. Jeg synes ikke det er noe verre å se meg selv grine enn andre.

- Hvordan er det å kombinere svangerskapet med en TV-innspilling?

- Det går greit. Jeg er kanskje litt mindre opptatt av å være gravid denne gangen, siden jeg har vært det en gang før, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.