Bare lo da kjæresten fridde

- Han sa jeg reagerte på verst tenkelig måte, sier realitydeltageren. Se video!

LO UNDER FRIERIET: -Jeg lo etter at han hadde spurt. Jeg klarte ikke å si noe for jeg bare lo, forteller Marit Ferstad Martinsen om kjærestens frieri. Foto: Anders Myhren / Seher.no
LO UNDER FRIERIET: -Jeg lo etter at han hadde spurt. Jeg klarte ikke å si noe for jeg bare lo, forteller Marit Ferstad Martinsen om kjærestens frieri. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Marit snakke om frieriet nederst i saken!

SEHER.NO: Trondheim-jenta Marit Ferstad Martinsen (24) er denne høsten å se som en av de tøffe deltagerne i TVNorges suksess-serie «71 Grader Nord».

Og mens Marit kjempet seg gjennom utfordrende oppgaver som fallskjermhopping og skiturer i kraftig uvær under innspillingen, satt hennes kjæreste igjen hjemme i Trondheim.

- Jeg tror nesten det var verre for de som satt hjemme å savne oss. Vi gjorde noe hele tiden så vi rakk nesten ikke å savne de der hjemme. Det var veldig ekstremt, det skjedde mye på så kort tid, forteller Marit til Seher.no.

Men til tross for tiden fra hverandre, ser paret ut til å ha et sterkt forhold. De to har vært sammen i tre år, og på treårs-dagen ble Marit fridd til av kjæresten.

- Det var liksom ikke så veldig romantisk. Det var en avslappet setting som var veldig «oss». Jeg har sagt at han ikke må prøve seg på å gå ned på kne, for det klarer jeg ikke. Han hadde til og med pakket inn ringen på forhånd. Han visste at hvis han bare hadde kommet med ringen hadde jeg kommet til å hoppe ut av verandaen, sier Marit lattermildt til Seher.no.

Marit visste ingenting om frieriet på forhånd, og forteller at hun ble ganske satt ut da det skjedde.

- Jeg lo etter at han hadde spurt. Jeg klarte ikke å si noe for jeg bare lo. Han sa til meg at jeg bare kunne si ja eller nei, og sa at jeg kanskje tok det på verst tenkelige måte, forteller Marit.


- Det er noe vi kommer til å le av i ettertid. Jeg er veldig glad for at det ikke var det ikke var sånn at ringen var pakket inn i en kake og at det var roseblader i hele leiligheten mens jeg hadde sittet og grave i kaka for å finne ringen. Det er bare klisje, sier «71»-deltageren til Seher.no.

Og selv om de to er forlovet, velger de å vente med selve bryllupet.

- Vi har ikke planlagt noe bryllup. Vi er studenter begge to, så det må vi vente litt med. Dette var vårt steg videre. Det er ingen unger i vente enda og vi leier fortsatt leilighet, så det var veldig godt at vi har tatt det videre til en forlovelse. Jeg kan godt gå og være forlovet en stund, jeg er ikke nødt til å gifte meg innen et år som mange tenker, sier Marit til Seher.no.

«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandag klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne Jakten-jenta falt for 71-kjekkas 


Se Marit snakke om frieriet nederst i saken:[obj:media:9115]