Khloé Kardashian, Jordyn Woods og Tristan Thompson:

- Bare lei seg fordi de ble tatt

Khloé Kardashian med knusende kritikk på Instagram.

IKKE FORNØYD: Khloé Kardashian har kommet med det som virker som flere stikk mot Jordyn Woods og Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Khloé Kardashian har kommet med det som virker som flere stikk mot Jordyn Woods og Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff uke for Khloé Kardashian (34) etter at ryktene begynte å svirre om at kjæresten Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot henne for andre gang på mindre enn ett år.

Søndag 17. februar skal han nemlig ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21). Tre dager senere kom nyheten om at det var slutt mellom duoen - bare ti måneder etter at de ble foreldre til datteren True.

Amerikanske tabloider har med andre ord hatt nok å drive med de siste dagene, og familien har forsøkt å ligge lavt. Eller, så lavt som Kardashian-klanen kan ligge. Allerede samme dag var Khloé tilbake på rød løper, men unngikk spørsmål om skandalen.

Siden da har hun bare uttalt seg vagt om det som foregår. På torsdag la hun derimot ut en ganske tydelig beskjed, som er vanskelig å tolke på noen annen måte enn at det handler om eksens utroskap.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Alltid deres skyld

People skriver at stjernen la ut et bilde på sin story på Instagram, der hun skriver at hun ikke «fortjente» å bli behandlet på den måten. Det gjør heller ikke andre i samme situasjon som henne, noe hun påpeker i innlegget.

«Husk: De var utro fordi de ville det, de løy fordi de kunne, og de er bare lei seg fordi de ble fersket», skrev Kardashian til sine 88,1 millioner følgere.

Hun har trolig ikke skrevet innlegget selv, fordi samme dag la hun ut flere skjermdumper av sterke sitater som omhandlet alt fra livet til kjærligheten. Mange finner trøst i slike ordtak og sitater, og Khloé har gjentatte ganger valgt å legge ut slike i tunge tider.

STYRKE I ORD: Khloé Kardashian la torsdag ut flere sitater på Instagram. Dette var blant de mest treffende, sett i lys av nylige situasjoner i familien. Foto: Skjermdump
STYRKE I ORD: Khloé Kardashian la torsdag ut flere sitater på Instagram. Dette var blant de mest treffende, sett i lys av nylige situasjoner i familien. Foto: Skjermdump Vis mer

Videre heter det i teksten at det «alltid er deres skyld. Du har ikke gjort noe for å fortjene eller sørge for dette». Flere fans har lagt ut skjermdump av bildet i sosiale medier, for å vise medfølelse med ettbarnsmoren i denne tunge tiden.

Det virker derimot ikke som at Khloé ligger i fosterstilling og gråter for tiden. Hun har, som hun ofte gjør, fått utløp for frustrasjon og sinne på trening.

Den siste uken har hun lagt ut flere bilder av treningsmaskiner, som hun beleilig nok har i sitt eget hus, og det er ingen tvil om at hun bruker dem for alt de er verdt.

De siste årene har hun gjennomgått en stor kroppslig forandring, og kan sies å være den best trente Kardashian-søsteren. Da de var yngre ble hun ofte mobbet for å være den største, noe hun altså aktivt har gått inn for å endre.

Tok bladet fra munnen

Khloé har allerede brutt tausheten om skandalen. På tirsdag åpnet hun seg på Twitter, der hun takket for all støtten hun har mottatt gjennom den vanskelige uken.

- Hei mine kjære. Jeg vil bare si at jeg setter pris på dere. Jeg har lest alle deres hyggelige ord og de er virkelig en velsignelse for meg. Jeg er glad i dere! Tusen tusen takk!

- Jeg kommer tilbake igjen når jeg er klar for å snakke med dere. I mellomtiden husk å være snille med hverandre, skrev hun sammen med et hjerte til sine over 26 millioner Twitter-følgere.

I kommentarfeltet under fikk TV-profilen flere støtteerklæringer fra fansen.

- Aldri la noen få deg til å tro at dette er din feil, skrev en.

- Han er en syk mann og hvis dette er sant, så er hun også en forferdelig kvinne. Begge er dårlige mennesker som ikke fortjener din kjærlighet. Gi all din kjærlighet til True slik du er så flink til allerede, trøstet en annen.

- Jeg kan fremdeles ikke tro at dette faktisk skjedde? mente en bruker.

Med unntak av et par kryptiske meldinger på sosiale medier, så var dette første gang 34-åringen adresserer den angivelige utroskapen. Søndag publiserte hun blant annet følgende tekst på sin Instagram-story:

- Folk viser hvem de er gjennom handlingene sine, sto det på en melding.

- Uansett hvor mye skinn en slange mister, så er den fremdeles en slange, stod det i den andre.

Støtte av broren

Natt til mandag, under Elton Johns Oscar-fest i Los Angeles, uttalte Brody Jenner (35) seg om utroskapssaken overfor Us Weekly.

Til nettstedet sa han blant annet at han føler med stesøsteren, men at han ikke er overrasket over Tristans utroskap, da det har skjedd før.

- Khloé er et bra menneske. Ingen fortjener dette. Jeg vil likevel si at han har gjort det én gang tidligere, så hun burde antakelig ha gått fra han da. Men selvfølgelig, når det skjer igjen … Jeg synes synd på henne.

Brody Jenner er sønn av Khloés mor, Kris Jenner (63) sin eksmann, Caitlyn Jenner (69) - tidligere Bruce Jenner - og hadde mye med Kardashian-familien å gjøre i oppveksten. De senere årene har de imidlertid ikke hatt like mye kontakt.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

Mandag skrev People at alt Jordyn Woods ønsker er å bli tilgitt av Kardashian-klanen, men at det virker som om hun har vanskelig for å fortelle sannheten om hva som faktisk skjedde mellom henne og Thompson.

- Historien hennes forandrer seg litt hele tiden, og det virker nesten som om hun graver seg dypere og dypere ned. Det har vært en uke med tullete forklaringer fra hennes side. Alle tror hun ønsket å «hooke» opp med Tristan, men at hun ikke hadde trodd hun skulle bli fersket, fortalte en kilde til nettstedet.

Woods skal, etter planen, snakke om anklagene fredag ettermiddag amerikansk tid. Da gjester hun Jada Pinkett Smith (47) sitt Facebook-talkshow «Red Table Talk».

LES OGSÅ: Spontant møte endte med angrepille på legevakten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer