LAGET DOKUMENTAR: Farrah Fawcett har laget en film som dokumenterer kreftbehandlingen, sammen med sin gode venn Alana Stewart. Foto: All Over Press
LAGET DOKUMENTAR: Farrah Fawcett har laget en film som dokumenterer kreftbehandlingen, sammen med sin gode venn Alana Stewart. Foto: All Over PressVis mer

Bare hovedpersonen manglet

Kreften hindret Farrah Fawcett å delta på sin egen premierefest.

Se bildene fra premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld sender NBC dokumentarfilmen "Farrahs Story", en film som følger skuespilleren Farrah Fawcett (62) gjennom kreftbehandlingen.

Onsdag kveld var det duket for filmvisning og premierefest for filmen, og flere kjente fjes dukket opp. Men hovedpersonen selv manglet.

Kreften holder nemlig Fawcett i sengen, uten mulighet til å komme seg ut. Legene skal nylig nærmest ha stoppet behandlingen, og det ser virkelig ut til å gå mot slutten for "Charlie's Angels"-stjernen.

- Hun (Farrah, red. anm.) ville få fram sannheten. Det var ganger jeg stoppet å filme fordi jeg synes det var for personlig, men hun sa: "Dette er hva folk går igjennom med kreft. Film det". Og da gjorde jeg det, har Alana Stewart - som hjalp Farrah med å lage filmen - sagt tidligere.

Alana var å finne ved premierefesten sammen med Farrahs partner Ryan O'Neal. Blant de andre gjestene var Melanie Griffith, Jaqueline Bisset og Nancy O'Dell.

Dokumentarfilmen viser svært personlige bilder av en sengeliggende Farrah som får behandling.

- Jeg ønsker å leve. Så jeg sier til Gud, fordi alt ligger i hans hender nå, "det er seriøst tid for et mirakel", sier Farrah i filmen.

Skuespilleren fikk diagnosen endetarmskreft i januar 2006, men ble senere erklært helt frisk. Men plutselig slo kreften voldsomt tilbake.

- Jeg vet at alle en gang må dø. Men jeg vil ikke dø på denne måten.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Legene har stoppet behandlingen av Farrah Fawcett

GJEST: Melanie Griffith viste sin støtte. Foto: Stella Pictures
ANKOM PREMIEREN: Alana Stewart og Ryan ONeal. Foto: Stella Pictures
ALVORLIG: Jacqueline Bisset på premiere. Foto: Stella Pictures
GJEST: Den velkjente hår-stylisten Jose Eber viste seg frem for fotografene. Foto: Stella Pictures
BLANT GJESTENE: TV-personligheten Nancy ODell. Foto: Stella Pictures
DELTOK: Skuespiller Dick Van Patten. Foto: Stella Pictures
BEVEGET: En tydelig beveget Ryan O'Neal deltok på premierefesten. Foto: Stella Pictures