- Bare formalia som gjenstår før vi er skilt

Stein Erik Hagen innser at ekteskapet med Mille-Marie Treschow er over.

KREFTRI OG LYKKELIG: Stein Erik Hagen sier han har det veldig bra, etter et par dramatiske år privat. Foto: Scanpix
KREFTRI OG LYKKELIG: Stein Erik Hagen sier han har det veldig bra, etter et par dramatiske år privat. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stein Erik Hagen (57) har hatt to år fylt med dramatiske hendelser, med prostatakreft, farens død og ekteskapsbruddet med Mille-Marie Treschow. Dette snakker han nå ut om i VG.

– Jeg er veldig lei meg for at Mille-Marie og jeg valgte å gå hver vår vei. Vi har nå vært separert i et år, så det er vel bare formalia som gjenstår før vi er skilt. Vi er ikke uvenner, men det er dessverre over, sier Hagen til VG.

Hagen og Treschow ble gift foran 700 gjester for ni år siden. Tidligere har hagen vært gift med Nina Paulsen (57). Men han har definitivt ingen planer om et tredje ekteskap.

– Nei, to ekteskap får være nok. Jeg har ingen planer om å gifte meg igjen. Jeg har det veldig bra som jeg har det nå. Jeg har etter hvert fått en stor familie, sier Hagen, som nå også er kreftfri.

Hagen har fire barn, tre fra sitt første ekteskap, Nina Camilla Hagen Sørli (32), Caroline Hagen Kjos (29) og Carl Erik Hagen (24), og ett barn med sin tidligere samboer Caroline Stang, Thomas Nicolai Stang (16).I et intervju med Se og Hør i mai, sa han også at han har gjort forandringer etter kreftsykdommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer