STRÅLER: Stjerneparet Irina Shayk og Bradley Cooper verner godt om privatlivet sitt, og snakker sjeldent om foreldrerollen. Nå har derimot den russiske modellen stilt opp i et intervju hvor hun åpner opp. Foto: NTB scanpix
STRÅLER: Stjerneparet Irina Shayk og Bradley Cooper verner godt om privatlivet sitt, og snakker sjeldent om foreldrerollen. Nå har derimot den russiske modellen stilt opp i et intervju hvor hun åpner opp. Foto: NTB scanpix Vis mer

Irina Shayk:

- Bare fordi jeg er mamma, må jeg ikke endre meg

Letter på sløret om morsrollen i nytt intervju.

Publisert

Modellen Irina Shayk (33) og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (44) er et av verdens mest populære og omtalte par, til tross for at de sjeldent stiller opp til intervju for å snakke om forholdet sitt.

I 2017 fikk de datteren Lea sammen, og stjerneparet har hele veien vernet godt om privatlivet til datteren og snakker sjeldent om tilværelsen som småbarnsforeldre.

STOLTE FORELDRE: Stjerneparet har titt og ofte blitt observert ute på luftetur sammen med datteren Lea. Foto: NTB scanpix
STOLTE FORELDRE: Stjerneparet har titt og ofte blitt observert ute på luftetur sammen med datteren Lea. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå ser det derimot ut til at den vakre modellen har valgt å lette på sløret om livet som mamma, i et ferskt intervju med W Magazine.

I intervjuet forteller den vakre 33-åringen at det å bli mor er noe av det beste i verden.

- Jeg tror ikke at det har endret livet mitt, men det endret meg på en måte som gjør meg bedre. Familie er det viktigste i verden, forteller Shayk til magasinet.

Selvsikker

På spørsmål om klesstilen til den 33 år gamle modellen har endret seg etter at hun ble mamma, svarer hun:

- Nei, ikke i det hele tatt. Noen ganger sier folk «Åh, hun er mamma, og så har hun på seg dette»? og jeg bare, «La meg være». Vi lever i det 21. århundre, og bare fordi jeg er en mor og har en baby, betyr ikke det at man må endre seg og kle seg annerledes. Fortsett med å uttrykke deg selv og hvem du er.

LEKKER: Irina Shayk er tydelig på at hun ikke har noen planer om å endre på klesstilen sin bare fordi hun har blitt mamma. Foto: NTB scanpix
LEKKER: Irina Shayk er tydelig på at hun ikke har noen planer om å endre på klesstilen sin bare fordi hun har blitt mamma. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forteller Shayk om hva som gjør at hun føler seg mest selvsikker i hverdagen. Og 33-åringen er klar i sin tale hva som er aller viktigst: Komfortabelt undertøy.

- Det er det første du tar på deg når du står opp, og det mest komfortable undertøyet bør føles ut som et ekstra hudlag. Du ønsker ikke å være fanget i en ukomfortabel bh som stikker inn i huden din. Det som gjør at jeg føler meg selvsikker er å føle meg bra. Elsk kroppen din, omfavn kroppen din. Det er det som er selvsikkerhet.

Usikker i ungdommen

Den russiske skjønnheten har i flere år vært en av verdens mest ettertraktede modeller, og har tjent seg styrtrik på modellkarrieren.

Livet til Shayk har derimot ikke alltid vært like plettfritt, og i et intervju med italienske GQ i 2016 åpnet den russiske skjønnheten opp om at hun som ung var svært usikker.

- Som 14-åring hadde jeg gitt min venstre arm for å kunne være gutt. Jeg syntes selv jeg så forferdelig ut, og at ingen noensinne ville finne meg attraktiv, fortalte hun til italienske GQ, ifølge Contacmusic.com.

USIKKER SOM UNG: Modell Irina Shayk har tidligere fortalt at hun som 20-åring var flau da hun var sammen de andre modellene på grunn av klærne sine. Foto: NTB scanpix
USIKKER SOM UNG: Modell Irina Shayk har tidligere fortalt at hun som 20-åring var flau da hun var sammen de andre modellene på grunn av klærne sine. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter å ha blitt oppdaget av en modell-agent da hun studerte på en skjønnhetsskole, startet Irina sin nye karriere. Og kort tid etter landet hun høyprofilerte modelljobber for Sport Illustrated Swimsuit magazine og undertøysmerket Intimissimi.

Hennes beskjedne start i livet stod i stor kontrast til den nye jetset-livsstilen, og Shayk minnes sitt aller pinligste øyeblikk, fra da hun landet i Paris for første gang.

- Jeg var 20 år, og hadde ingenting å ha på meg eller noe å spise. Jeg husker hvor flau jeg følte meg sammen med de andre modellene på grunn av klærne jeg hadde på meg, delte hun.

Følte seg stygg og usikker

Den russiske modellen var tidligere i et svært profilert forhold med fotballstjerna Christiano Ronaldo (33).

Paret, som ble sammen i 2010, viste seg ofte smilende sammen på bilder, og nyheten om bruddet i 2015 kom overraskende på mange.

INGEN DRØMMEMANN: Den russiske skjønnheten har tidligere fortalt at ekskjæresten, Christiano Ronaldo, fikk henne til å føle seg både stygg og usikker. Foto: NTB scanpix
INGEN DRØMMEMANN: Den russiske skjønnheten har tidligere fortalt at ekskjæresten, Christiano Ronaldo, fikk henne til å føle seg både stygg og usikker. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men ifølge Shayk var forholdet slett ikke så bra som mange skulle ha det til. I et intervju med det spanske bladet Hola i 2015 fortalte 33-åringen at Ronaldo fikk henne til å føle seg dårlig.

- Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen, men det viste seg å ikke være slik. Jeg tror at en kvinne føler seg stygg hvis hun har feil mann ved sin side. Jeg følte meg stygg og usikker, sa hun, ifølge Contactmusic.com.

I intervjuet fortalte Shayk videre at hun hadde et håp om å finne seg en snill mann.

- Min ideelle mann er trofast, ærlig og en gentleman som vet hvordan han skal behandle kvinner. Jeg tror ikke på menn som får oss til å føle oss ulykkelige, fordi de er gutter og ikke menn, sa hun.

Lite visste nok Shayk at hun skulle finne lykken med selveste Bradley Cooper, kun et halvt år etter bruddet med Ronaldo.

STRÅLTE SAMMEN: Irina Shayk og kjæresten Bradley Cooper så nærmest nyforelsket ut på den røde løperen under årets Golden Globe. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE SAMMEN: Irina Shayk og kjæresten Bradley Cooper så nærmest nyforelsket ut på den røde løperen under årets Golden Globe. Foto: NTB scanpix Vis mer

I fjor svirret det i lang tid rykter om at «American Sniper»-stjernen hadde fridd til den vakre Victoria's Secret-modellen, og under Met-gallaen i fjor kunne man se at Irina hadde en diamantring på fingeren.

Modellen ble først observert med ringen i desember 2016, og siden har utenlandske nettsteder spekulert på om Cooper har gått ned på kne.

Dette har imidlertid enda ikke blitt bekreftet.

LES OGSÅ: Norske Thea (22) slår Bradley Cooper og Lady Gaga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer