PÅ JAKT ETTER VOKSENROLLER: Miley Cyrus har visstnok fattet interesse for hovedrollen i "Undiscoveret Gyrl". - Det blir definitivt nakenscener, sier en kilde. Foto: All Over Press
PÅ JAKT ETTER VOKSENROLLER: Miley Cyrus har visstnok fattet interesse for hovedrollen i "Undiscoveret Gyrl". - Det blir definitivt nakenscener, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Bare et velregissert stunt?

Saken om Miley Cyrus' avkledde bilder tar en helt ny vending.

SEHER.NO: Hun er ikke mer enn 15 år, men Miley Cyrus begynner å bli mer berømt for avkledde bilder som for rollen i Disney-serien "Hannah Montana".

Kilder forteller Msnbc.com at de mye omtalte bildene av Cyrus i Vanity Fair kanskje bare var et et velregissert stunt fra PR-folkene rundt henne.

- Jeg deltok på et fotoopptak som skulle være "artistisk", og nå når jeg har sett bildene og lest artikkelen, er jeg så flau, sa jenta selv etter at bildene hadde nådd massene og skandalen var et fakum.

Men nettsidens kilder vil det annerledes, og sier følgende:

- For å få den store voksenrollen, må hun begynne å oppføre seg som en voksen. De bildene hjalp.

I tillegg til Vanity Fair-bildene, har Cyrus selv tatt flere avkledde bilder av seg selv som i kjent stil havnet på nett.

Nå melder nettsiden at Miley hun har fattet interesse for en hovedrolle i den kommende filmen "Undiscovered Gyrl".

- Rollen er ei elskverdig, forvirret forstadsjente som utvikler seg til å leve et liv med uvøren festing og løssløppenhet. Det blir definitivt nakenscener, sier kilden.

Mileys talspersoner har ikke kommentert saken overfor Msnbc.com.

LES MER OM MILEY: - For hardt å leve normalt 

LES OGSÅ: Fra barnestjerne til vrak

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!