Miley Cyrus:

- Bare et spørsmål om tid før hun kommer til å gjøre noe helt annet

Popstjernen overrasker med ny, «uskyldig» stil - men moteekspert tror hun kommer til å overraske igjen. 

STOR FORVANDLING: Artist Miley Cyrus er ikke redd for å skifte stil - noe hun er blitt kjent for å gjøre helt siden starten av karrieren. Foto: NTB Scanpix
STOR FORVANDLING: Artist Miley Cyrus er ikke redd for å skifte stil - noe hun er blitt kjent for å gjøre helt siden starten av karrieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den verdenskjente artisten Miley Cyrus (24) hadde sitt store gjennombrudd i Disney Channel-serien «Hannah Montana» hvor hun spilte rollen som Miley Stuart/Hannah Montana.

«Hannah Montana» var en serie som handlet om en ungjente som levde et dobbeltliv: Ett liv som ordinær tenåringsjente, et annet som kjendis - der hun var kjent som popstjernen Hannah Montana.

Miley Cyrus ble svært populær gjennom TV-serien, men et par år etter at serien ble avsluttet i 2011, begynte hun tilsynelatende å gjøre det hun kunne for å kvitte seg med stempelet som barne-idol.

Det var slik Miley Cyrus' stilforandring startet. Hun gikk fra å se ut som en søt tenåring med langt, krøllete hår, til å bli en voksen kvinne med kort, blond frisyre og frekke antrekk som gjerne pushet visse grenser.

I forbindelse med lanseringen av comebacksingelen sin, «Malibu», i starten av mai, ser det ut til at Miley Cyrus har endret stilen sin igjen: Det er korte shorts og topper, men også søte omslagskjoler, tørkler og hatter som gjelder.

Men før vi snakker om Mileys 2017-stil, er det på sin plass å gå et drøyt tiår tilbake i tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer