Marna Haugen:

- Bare å kaste seg ut i det

Marna Haugen nyter den første sommerferien alene.

NYTER: Marna Haugen legger ikke skjul på at ferie helt alene var deilig. Foto: Skjermdump Instagram / Marna Haugen.
NYTER: Marna Haugen legger ikke skjul på at ferie helt alene var deilig. Foto: Skjermdump Instagram / Marna Haugen. Vis mer
Publisert

Det ble kanskje en dramatisk start på ferien for Marna Haugen (41) og familien, etter at sønnen Dexter endte på sykehus med brukket arm.

Da kunne influenseren også avsløre at hun besvimte ved synet av sønnens arm. Haugen har sønnen sammen med eksmannen Ørjan Burøe (48).

Men ferie ble det likevel. Haugen kom nemlig nylig hjem fra en ferietur i Frankrike som hun var på alene.

n/a Vis mer

Haugen tok turen til Nice, i Frankrike, for å besøke venninnen Jannecke Weeden (46).

«Nice in nice. Kjempekjekt å besøke Jannecke Weeden. Som vi har kosa oss», skrev Haugen under bildet av de to på stranda.

ALENE: Marna Haugen nøt ferien alene i Nice i Frankrike. Foto: Skjermdump Instagram/Marna Haugen.
ALENE: Marna Haugen nøt ferien alene i Nice i Frankrike. Foto: Skjermdump Instagram/Marna Haugen. Vis mer

Etter å ha besøkt venninnen i noen dager, ble resten av turen tilbrakt alene. Til Se og Hør kan influenseren avsløre at hun nyter den første sommeren alene.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Å dra på ferie alene er jo helt fantastisk! Jeg som er en person som trenger litt alenetid kunne ikke fått en bedre tur enn denne.

Hun er klar på hva som er det beste med barnefri på sydenferie.

- Jeg har kunnet sove så lenge jeg vil, ingen som løper i beina på meg og ingen som vil spise pizza når jeg egentlig bare har lyst på en salat.

SJOKKERT: Martine Lunde fikk seg en overraskelse da det plutselig sto noen i leiligheten hennes sent en kveld. Video: Privat/Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Er det noe du har savnet av å være alene?

- Jeg har ikke savnet en dritt, jeg har bare kost meg. Og jeg har heller ikke følt meg alene, for folk er veldig sosiale i andre land enn Norge. Man kommer i prat med folk på stranda, på hotellet og jeg har vært på byen til og med.

Til de som lar seg friste av en tur til varmere strøk alene, men ikke vet om de tør så har 41-åringen et tips:

- Det er bare å kaste seg litt ut i det, selv om det er rart og uvant å dra alene. Et lite tips er å ikke reise for mange dager. Noen føler kanskje at det er tabu å dra alene, men jeg tenker heller at hvor mange sjanser i livet får jeg til dette?

STAVERNFESTIVALEN: Siv Meyer, kjent fra «Ex on the Beach», svarer på hvordan det går med kjærligheten. Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

Selv om alenetid i ferien har vært sårt tiltrengt for tobarnsmoren, gleder hun seg til å tilbringe resten av fellesferien med barna.

- Jeg har to uker uten barn i fellesferien, og de har jeg fylt opp med bare moro og gode ting for meg selv. Så venter det to uker med familie etterpå, med en mor med fullstappa batterier, klar for eventyr og kos med gullungene sine!

LES OGSÅ: Røper boligkjøp etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer