Bård Tufte spiser ikke Big Mac som alle andre

Viser frem sin alternative teknikk for første gang. Se video!

SEOGHØR.NO: Magnus Devold (28) er endelig ferdig med praktikantjobben hos «Ylvis»-gutta.

Tirsdag debuterer han som programleder på egne, lange bein med humorprogrammet «Kjendiskveld med Magnus Devold».

I ett av innslagene har han med seg komiker og TVNorge-kollega Bård Tufte Johansen (46), som viser frem sin svært spesielle måte å spise en Big Mac-burger på.

Se Bård Tuftes burgervideo øverst i artikkelen!

- Vi ville lage et humorprogram og fant ut at i kjendisjournalistikkens verden er det veldig mye å ta av. Folk som vil ha oppmerksomhet og som gjør seg selv til karakterer, det er morsomt å lage humor rundt, forteller Magnus til SeoghHør.no.

- Vi finner jo på alle nyhetene selv. Det er veldig gøy. Det virker som norske kjendiser har veldig lyst til å være med på å tulle med denne sjangeren, fortsetter den sympatiske Oslo-gutten.

FÅR INSTRUKSJON: Magnus blir fortalt hvordan han ifølge Bård Tufte spiser en Big Mac-burger korrekt. Foto: TVNorge
FÅR INSTRUKSJON: Magnus blir fortalt hvordan han ifølge Bård Tufte spiser en Big Mac-burger korrekt. Foto: TVNorge Vis mer

Han legger ikke skjul på at han har kost seg med å bruke arbeidstiden på å lese Se og Hør. Han har nemlig alltid vært interessert i stjerneliv og sladder.

- Jeg har vel som mange andre ikke klart å la være å interessere meg for kjendiser. Det er en liten guilty pleasure for meg og. Jeg har alltid fulgt litt med. Alltid visst mer om hva som rører seg enn hva jeg vil innrømme, innrømmer Magnus.

Har du noen andre «Guilty pleasures» du vil dele med oss, da?

- Jeg var den eneste gutten i klassen som hørte mest på boybandmusikk. Jeg kan fortsatt sette på en god Take That-låt og gå nedover Grünerløkka. Det må man vel kalle en guilty pleasure. Det er ikke noe jeg har delt med så mange - før nå!

«Kjendiskveld» ser du på TVNorge tirsdager kl. 21.30.

POPULÆR GJENG: Magnus har jobbet med Ylvis-gutta de siste tre årene. Nå er han klar for å stå på egne bein. Fra venstre: Vegard Ylvisåker, Magnus, Bård Ylvisåker og Calle Hellevang-Larsen. Foto: TVNorge
POPULÆR GJENG: Magnus har jobbet med Ylvis-gutta de siste tre årene. Nå er han klar for å stå på egne bein. Fra venstre: Vegard Ylvisåker, Magnus, Bård Ylvisåker og Calle Hellevang-Larsen. Foto: TVNorge Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var livredd første gangen