Bård og Harald melder overgang til TVNorge

Ble ikke enige med NRK om ny kontrakt.

KLARE FOR NYE UTFORDRINGER: Bård Tufte Johansen og Harald Eia melder overgang til TVNorge. Foto: FAME FLYNET
KLARE FOR NYE UTFORDRINGER: Bård Tufte Johansen og Harald Eia melder overgang til TVNorge. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:    Etter godt over 20 år i statskanalen NRK avslutter Bård Tufte Johansen (42) og Harald Eia (46) samarbeidet med kanalen og melder overgang til TVNorge.

Med seg tar de sitt eget underholdningsprogram «Brille». Bård og Harald sa for to år siden opp sine faste jobber i NRK, og opprettet sitt eget produksjonsselskap kalt Funkenhauser. Nå avslutter de koblingen helt.

- Vi følte tiden var inne, sier Bård Tufte Johansen til VG. Det var en veldig clean overgang.

Duoen vil derimot ikke bli ansatt av TVNorge. De vil fremdeles leies inn gjennom sitt eget produksjonsselskap. Dermed vil komikerene fortsatt ha mulighet til å ha andre programmer på andre kanaler, hvis det skulle bli aktuellt. Men Tufte Johansen understreker at deres neste programserie vil sendes på den kommersielle kanalen.

- Vi har tro på at «Brille» er noe som kan gå lenge, men at vi kan ta pauser og lage noe annet innimellom, sier Johansen til avisen.

Et nytt «Team Antonsen»?

- Ja, gjerne det. «Team Eckbo» er jo et konsept allerede.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg er lykkeligst når jeg kan peke og kommentere alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer