NYTT PROGRAM: - Selv om vi har drevet med andre ting enn humorprogram den siste tiden, har det ikke vært vanskelig å finne ting å spøke med, sier Bård Tufte Johansen og Harald Eia om sitt kommende humor-talkshow på NRK1, «Storbynatt». Foto: Per Ervland, Seher.no
NYTT PROGRAM: - Selv om vi har drevet med andre ting enn humorprogram den siste tiden, har det ikke vært vanskelig å finne ting å spøke med, sier Bård Tufte Johansen og Harald Eia om sitt kommende humor-talkshow på NRK1, «Storbynatt». Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

- Bård har funnet opp en jodlende dverg

Se den elleville videoen!

SEHER.NO: Komikerduoen Harald Eia og Bård Tufte Johansen vakte tidligere i år oppsikt da de skilte lag med NRK for å danne sitt eget selskap Funkhauser.

Nå er moromennene bak seersuksesser som «Lille lørdag» «Åpen Post» og «Team Antonsen» klaremed det nye humoristiske talkshowet «Storbynatt», som skal sendes to ganger i uken hos deres tidligere arbeidsgiver.

- Vi skal ta opp alt mulig som skjer rundt oss, og føler oss trygge på at det blir morsomt. Vi merker at det ikke er vanskelig å finne ting å spøke med. Etter at vi begynte for oss selv, har vi for eksempel blitt mye mer høyrevridde og hisser oss opp over ting som arbeidsgiveravgift, sier Eia til Seher.no.

Duoen har i sine tidligere programmer innført norske humorklassikere som «Thomas Andre» og «Oslolosen», og Eia hinter om at det vil bli flere nye karakterer i den nye serien.

- Bård har funnet opp den jodlende dvergen Richard, som er veldig morsom, men folk får vente og se, smiler Eia før kameraten kaster seg ned på kne for å demonstrere.

Deretter tilbyr Bård impulsivt en rolle til Seher.nos to meter høye reporter, mens han klemmer tak i brystkassa.

- Når jeg kan patte, da er det bra, ler han.

«Storbynatt» skal etter planen ha premiere i november, og sendes tirsdager og torsdager på NRK1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eia beskyldes for å spre rasisme[obj:media:8820]