- Barbielooken er ut!

Her er ukas verst kledde...Se bilder og stem!

NOT HOT: Helena Bonham Carter, Bianca Gascoigne og Heidi Montag var ikke helt heldige med valg av antrekk denne uken.
NOT HOT: Helena Bonham Carter, Bianca Gascoigne og Heidi Montag var ikke helt heldige med valg av antrekk denne uken. Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke var det flere av Hollywoods største stjerner som fikk svi da Seher.no svingte motepisken.

Og leserne stemte da frem rocker Courtney Love (45) som ukens verst kledde iført en blomstrete kjole og accessoirer som rett og slett ble altfor mye av det gode, eller rettere sagt - vonde.

Denne uken er det fem nye kjendiskvinner som må til pers, og blant ukens absolutt verst kledde celebriteter finner vi da «The Hills»-stjerne og kirurgi-fan Heidi Montag (23).

Ikke bare har 23-åringen gjennomført så mange plastiske inngrep at hun ser ut som en levende barbiedukke, men nå har hun også begynt å kle seg deretter.


For under innspillingen av Adam Sandlers nye komedie «Just Go With It» dukket realitystjernen opp i et antrekk som overlot altfor lite til fantasien.

Iført et par minimale hotpants, samt en særdeles utringet og kort topp, vekket hun sikkert begeistring blant sine mannlige fans, men vi i Seher.no lot oss ikke imponere.

23-åringen så rett og slett fryktelig tacky ut, og som om den prikkete toppen ikke var utfordrende nok, hadde Heidi tatt på seg en rød bikinioverdel under det hele som fikk de enorme brystene hennes til å se ut som om de holdt på å velte ut.
 
Not hot - Barbielooken er ut!

En annen som gikk på en kraftig motesmell denne uken var fotballstjernen Paul Gascoignes glamourmodell-datter, Bianca Gascoigne (23).

Da 23-åringen ankom London-premieren av Robert Pattinsons siste film «Remember Me» på  Odeon Leicester Square onsdag hadde hun nemlig tatt på seg et antrekk som nærmest skrek bimbo.

Det ble rett og slett altfor mye rosa på én gang, med rosa blondebluse, rosa-blomstrete skjørt og rosa pumps.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Det gjorde det ikke bedre at 23-åringen hadde påført seg så mye selvbruningskrem at hun var like oransje som en appelsin, og hadde satt på extensions som så like fake ut som Pamela Andersons pupper.

Hadde hun tonet ned på brunfargen, håret og sminken, samt droppa et av de rosa elementene, kunne nok antrekket gått, men nok en gang viser dette at «less is more» er best.

For mye av det gode kan også sies om filmstjernen Helena Bonham Carter (43).

«Alice in Wonderland»-stjernen er kjent for sin svært personlige og veldig særegne stil, og noen ganger treffer hun med sin merkelige motesans.
 
Under den franske «Alice in Wonderland»-premieren i Paris mandag gikk det imidlertid ikke fullt så bra for skuespillerinnen, som med sitt rufsete hår, flosshatt-inspirete hårpynt, dressjakker, samt krøllete røde kjole lignet mer på en av heksene fra «Whitch Which» enn en glamourøs filmdiva.

«Punky»-stjernen Soleil Moon Frye (33) var heller ikke helt heldig med antrekket hun hadde valgt å ikle seg under «A Night At Sardi's» veldedighetsmiddag på The Beverly Hilton hotel torsdag kveld.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

33-åringen ser nemlig ut til å ha hengt seg litt for mye opp i årene som markerte hennes storhetstid - det glade 80-tall. Og den rosa kjolen hun hadde valgt å ta på seg var som hentet fra en scene i tenåringsfilmen «Pretty in Pink» (1986).

80-tallet er riktignok på vei tilbake, men denne kjolen, sammen med sorte tights og sorte pumps, ble rett og slett så fasongløs på Frye at hun liksågodt kunne kommet iført et telt. Den gjorde hvertfall svært lite for å fremheve tobarnsmorens flotte figur.

Og volangene...nei, de var ikke bra.

Den 27 år gamle filmskuespillerinnen og kjendisdatteren Cherish Lee, kjent fra blant annet «Amiercan History X», er også blant dem vi har kåret til ukens verst kledde.

Ikke fordi den ankellange hippieinspirerte silkekjolen hun hadde på seg på Cabana Club torsdag var så stygg, men fordi helhetsinntrykket rett og slett ikke ble spesielt bra.

Den store tattoveringen 27-åringen har på venstre arm klæsjet forferdelig med kjolen, og det blonde håret med lilla striper nederst gjorde ikke antrekket bedre.

Det må også sies at kjolen var altfor formløs for den unge skuespillerinnen, der den hang løst fra bysten og ned. Og hadde vi ikke visst bedre kunne vi nesten trodd at hun var gravid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er årets verst kledde