SKINNER SEG: Cameron Diaz' rollefigur i "My Sister's keeper" barberer av seg alt håret i sympati med datteren, som har kreft.  Foto: © New Line Cinema
SKINNER SEG: Cameron Diaz' rollefigur i "My Sister's keeper" barberer av seg alt håret i sympati med datteren, som har kreft. Foto: © New Line CinemaVis mer

Barberer av seg alt håret

Cameron Diaz tar "en Britney" i ny film...

SEHER.NO: Cameron Diaz (36) er mest kjent for roller i romantiske komedier som "The Holiday" og "There's something about Mary".

Men i sin siste film har filmskjønnheten virkelig fått teste sitt dramatalent.

I "My sister's keeper", basert på boken til forfatter Jodi Picault, spiller Cameron en trebarnsmor som har en datter med leukemi.

Se trailer til filmen nederst i saken!

Og i en av scenene i filmen barberer hun hodet i sympati med datteren, som har mistet alt håret etter cellegiftbehandling, skriver Daily Mail.

Filmen forteller historien om Fitzgerald-familien, som fikk deres yngste datter Anna, spilt av Abigail Breslin, som en genetisk match til deres kreftsyke datter Kate, spilt av Sofia Vassilieva.

Siden hun ble født har Anna donert blod og benmarg til søsteren for å forlenge hennes liv, men når foreldrene tilslutt ønsker at hun skal donere bort den ene nyren til søsteren, etter at hun har fått nyresvikt, får Anna nok.

13-åringen bestemmer seg for å gå til sak mot foreldrene for å få tilbake retten over sitt eget liv, og dermed er dramatikken og den etiske debatten i full gang.

I tillegg til Cameron Diaz, har store stjerner som Alec Baldwin, Jason Patrick og Joan Cusack sentrale roller i filmen, som ventes å bli en av årets mest tårevåte filmopplevelser.

Forfatter Jodi Picault innrømmer at hun gleder seg til filmen, til tross for at produsentene bestemte seg for å forandre slutten på historien.

- Det å få endret slutten var selvfølgelig ikke mitt valg. Jeg skrev den slutten med en hensikt, fordi jeg ønsket å gi en bestemt beskjed til leseren, og det å endre på det, endrer da beskjeden. Men jeg gleder meg til å se filmen og vurdere den ut fra dens styrker, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå er de uvenner

Se trailer til "My sister's keeper" nedenfor: