Barack og Michelle Obama avslører sin første date

- Takk for at du hjalp meg å imponere Michelle.

FØRSTE DATE: Michelle Obama og Barack Obama hadde sin første date for 25 år siden. Nå avslører de hva de gjorde.  Foto: REX/All Over Press
FØRSTE DATE: Michelle Obama og Barack Obama hadde sin første date for 25 år siden. Nå avslører de hva de gjorde. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For 25 år siden kom den ikoniske filmen «Do the Right Thing» ut, den 30. juni. Spike Lees revolusjonerende film om rasespenning førte til kontroverser overalt, og ble rost av både seere og kritikere.

Jubileumet ble feiret med en stor visning på Los Angeles County Museum of Art, hvor Lee fortalte at han hadde en overraskelse på lur, skriver DailyMail.

Det var ingen ringere enn president Barack Obama og Michelle, som dukket opp på storskjermen. Paret avslørte at de så denne filmen, på sin aller første date.

- Vi hadde spist lunsj på Art Institute of Chicago. Så gikk vi en liten tur, også tok jeg henne med på en ny film som alle snakket om. Filmen var regissert av en mann nesten ingen visste hvem var, sa presidenten.

Michelle og Obama virket avslappet og i godt humør, gjennom hele videoen.

STERK FILM: Do the Right Thing, hadde nylig 25 års-jubileum. Her er regissør Spike Lee på 25 års-jublileumet. Foto: Johns PKI / Splash News/ All Over Press
STERK FILM: Do the Right Thing, hadde nylig 25 års-jubileum. Her er regissør Spike Lee på 25 års-jublileumet. Foto: Johns PKI / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Han prøvde å vise meg sin sofistikerte side, ved å ta meg med på en litt annerledes film, la Michelle til.Deretter forteller Obama at han trodde det var et lurt valg å ta henne med dit.

- Så tusen takk Spike, for at du hjalp meg å imponere Michelle, og tusen takk for den sterke historien. I dag har jeg litt flere grå hår enn jeg hadde i 1989.

FAMILIE: Michelle Obama, Sasha Obama and Barack Obama. Foto: REX/All Over Press
FAMILIE: Michelle Obama, Sasha Obama and Barack Obama. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- «Do the right thing» er fortsatt et speilbilde på samfunnet, samtidig som den får oss til å le. Jeg tror også den får oss til å forstå, at vi alle er ganske like, fortsetter presidenten.Presidentparet er kjent for å være folkelige. I fjor stelte de i stand tidenes fest i Det hvite Hus for å feire Barack Obamas (51) fire nye år som USAs øverste leder.

Kjendisene dro ikke hjem før klokken 03:00 om morgenen, og nachspielet toppet seg da Barack og rapperen Usher (34) tok den berømte Gangnam Style-dansen foran de inviterte.

– Hva skal man si? Jeg har akkurat sett presidenten rocke dansegulvet i Det hvite hus, skrev John Legends (34) norske forlovede, Christine Teigen (27), på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer