Bar Refaeli hoppet i bassenget med brudesløret

Den israelske supermodellen kaster seg ut i ekteskapet med Adi Ezra.

GIFTEKLAR: Torsdag kveld blir supermodell Bar Refaeli gift, når hun smis i hymens lenker med forretningsmannen Adi Ezra. På Instagram viser bruden hvor klar hun er for ekteskapet! Foto: AP/ Skjermdump fra Instagram
GIFTEKLAR: Torsdag kveld blir supermodell Bar Refaeli gift, når hun smis i hymens lenker med forretningsmannen Adi Ezra. På Instagram viser bruden hvor klar hun er for ekteskapet! Foto: AP/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld gifter supermodellen Bar Refaeli (30) seg med forretningsmannen Adi Ezra.

Bryllupet skal stå på et feriested nord i parets hjemland Israel, skriver The Guardian. Og etter alt å dømme er Leonardo DiCaprios (40) ekskjæreste klar til å kase seg ut i ekteskapet.

Et par dager før bryllupet delte Refaeli et symbolsk bilde på Instagram, der hun iført badetøy og brudeslør stuper ut i et svømmebasseng.

«Med hodet først» skriver den israelske modellen symbolsk under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Den smellvakre 30-åringen, som forlovet seg med Ezra i våres, delte dessuten et bikinibilde av seg selv onsdag. Under bildet, der Refaeli også har på seg brudesløret, skriver den vordende bruden «På denne tiden i morgen... Danser jeg i hvitt».

Allerede i sommer ble tidspunktet for bryllupet kjent. Dengang skrev nettstedet ContactMusic at bryllupsdatoen var satt til rett etter den jødiske høytiden Rosh Hashanah, også kjent som jødisk nyttår, som i år falt på 13. til 15. september.

Saken fortsetter nedenfor.

Satte sinnene i kok

Alt har imidlertid ikke vært fryd og gammen i forkant av bryllupsdatoen 24. september. Opprinnelig hadde paret fått innvilget flyforbud over området der vielsen og bryllupsfesten skal stå, i skogen ved Karmelberget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer