GIFTEKLAR: Torsdag kveld blir supermodell Bar Refaeli gift, når hun smis i hymens lenker med forretningsmannen Adi Ezra. På Instagram viser bruden hvor klar hun er for ekteskapet! Foto: AP/ Skjermdump fra Instagram
GIFTEKLAR: Torsdag kveld blir supermodell Bar Refaeli gift, når hun smis i hymens lenker med forretningsmannen Adi Ezra. På Instagram viser bruden hvor klar hun er for ekteskapet! Foto: AP/ Skjermdump fra Instagram Vis mer

Bar Refaeli hoppet i bassenget med brudesløret

Den israelske supermodellen kaster seg ut i ekteskapet med Adi Ezra.

Publisert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld gifter supermodellen Bar Refaeli (30) seg med forretningsmannen Adi Ezra.

Bryllupet skal stå på et feriested nord i parets hjemland Israel, skriver The Guardian. Og etter alt å dømme er Leonardo DiCaprios (40) ekskjæreste klar til å kase seg ut i ekteskapet.

Et par dager før bryllupet delte Refaeli et symbolsk bildeInstagram, der hun iført badetøy og brudeslør stuper ut i et svømmebasseng.

«Med hodet først» skriver den israelske modellen symbolsk under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Head first

Et bilde publisert av Bar Refaeli (@barrefaeli)

Den smellvakre 30-åringen, som forlovet seg med Ezra i våres, delte dessuten et bikinibilde av seg selv onsdag. Under bildet, der Refaeli også har på seg brudesløret, skriver den vordende bruden «På denne tiden i morgen... Danser jeg i hvitt».

Allerede i sommer ble tidspunktet for bryllupet kjent. Dengang skrev nettstedet ContactMusic at bryllupsdatoen var satt til rett etter den jødiske høytiden Rosh Hashanah, også kjent som jødisk nyttår, som i år falt på 13. til 15. september.

Saken fortsetter nedenfor.

This time tomorrow... I'll be dancing in white

Et bilde publisert av Bar Refaeli (@barrefaeli)

Satte sinnene i kok

Alt har imidlertid ikke vært fryd og gammen i forkant av bryllupsdatoen 24. september. Opprinnelig hadde paret fått innvilget flyforbud over området der vielsen og bryllupsfesten skal stå, i skogen ved Karmelberget.

Lokalbefolkningen har reagert kraftig på det som oppfattes som spesialbehandling, og søndag avblåste transportminister Yisrael Katz tiltaket.

Saken fortsetter under bildene.

FØR OG NÅ: I 2011 ble det slutt for godt mellom Bar Refaeli og Leonardo DiCaprio (t.v.). For noen uker siden delte supermodellen, som gifter seg med Adi Ezra, et Instagram-bilde fra utdrikningslaget sitt. Foto: AP/ SipaUSA
FØR OG NÅ: I 2011 ble det slutt for godt mellom Bar Refaeli og Leonardo DiCaprio (t.v.). For noen uker siden delte supermodellen, som gifter seg med Adi Ezra, et Instagram-bilde fra utdrikningslaget sitt. Foto: AP/ SipaUSA Vis mer

Ifølge The Guardian planla Bar Refaeli nemlig å bruke droner, helikoptre og en varmluftsballong til både fotografering og sikkerhetsovervåkning av bryllupet.

Et av helikoptrene skulle etter planen frakte brudeparet til vielsen. Om disse planene er blitt vraket etter det avblåste flyforbudet, er foreløpig ukjent.

Dette er ikke første gang den israelskfødte toppmodellen erter på seg landsmenn. Bar Refaeli har tidligere skapt kontrovers ved å ikke avtjene den obligatoriske, toårige militærtjenesten i Israel.

LES OGSÅ: Se hvem som glitret mest under London Fashion Week

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer