BLIR MANN OG KONE: I mars i år fridde forretningsmannen Adi Eztra til supermodellen Bar Refaeli. Nå er bryllupsdatoen klar. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: I mars i år fridde forretningsmannen Adi Eztra til supermodellen Bar Refaeli. Nå er bryllupsdatoen klar. Foto: NTB ScanpixVis mer

Bar Refaeli ble dumpet av DiCaprio - nå gifter hun seg

Fire år etter at det ble slutt med filmstjernen på grunn av Bar Refaelis bryllupsønske, får supermodellen endelig oppfylt drømmen.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til den israelskfødte skjønnheten Bar Refaeli (30), nå får hun nemlig bryllupsdrømmen oppfylt.

I mars gikk den 10 år eldre forretningsmannen Adi Eztra (40) ned på kne og fridde til supermodellen, og ifølge nettstedet ContactMusic er bryllupet rett rundt hjørnet.

Nettstedet skriver nemlig at bryllupsdatoen er satt til å være rett etter den jødiske høytiden Rosh Hashanah, også kjent som jødisk nyttår, som i år faller på datoene 13. til 15. september.

FORELSKA: Til høsten gifter supermodellen Bar Refaeli seg med forretningsmannen Adi Eztra. Dette bildet la modellen ut i begynnelsen av juli. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Til høsten gifter supermodellen Bar Refaeli seg med forretningsmannen Adi Eztra. Dette bildet la modellen ut i begynnelsen av juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble såret over Leos flørt med Lively

Sports Illustrated-modellen var av-og-på-kjæreste med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (40) i fem år, men i mai 2011 ble forholdet avsluttet for siste gang.

En av grunnene til at det ble slutt, skal ha vært Bars ønske om å gifte seg og stifte familie.

Uken etter bruddet fant Leo lykken med Hollywood-kollega Blake Lively (27), og Refaeli har i et intervju med den israelske avisen Yedioth Ahronoth, snakket ut om hvor såret hun ble over at han begynte å date Lively så kort tid etter bruddet:

- Jeg klarte plutselig ikke å kontrollere følelsene mine, og fortsatte bare å gråte og gråte. Ingen vet at jeg dro tilbake til hotellrommet mitt, og brøt sammen i tårer. Jeg klarte virkelig ikke slutte å gråte. Men etter at jeg var ferdig med å gråte, var det som om jeg var blitt renset. Fra den dagen har jeg ikke grått over ham.

TATT INN I VARMEN: Bar Refaeli side om side med sin daværende kjæreste Leonardo DiCaprio og hans mor Irmelin DiCaprio under den årlige filmfestivalen i Berlin i 2010.  Foto: NTB Scanpix
TATT INN I VARMEN: Bar Refaeli side om side med sin daværende kjæreste Leonardo DiCaprio og hans mor Irmelin DiCaprio under den årlige filmfestivalen i Berlin i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hva er galt med meg?

Skal vi tro modellen tok det lang tid før hun begynte å date folk igjen - ikke fordi hun ikke ville date selv, men fordi ingen ville ha henne:

- Jeg forstår det bare ikke. Jeg er ok. Jeg ser bra ut. Jeg er kul. Jeg liker å dra ut. Jeg liker å være hjemme, jeg liker å se på filmer, og jeg liker å spise. Så, hva er galt med meg? Hvorfor er jeg alene? Jeg ser etter noe seriøst, noen som vil være med å starte en familie med meg. Noen som kommer fra en varm og kjærlig familie, slik som jeg, og som har de samme verdiene som meg, sa hun til den israelske avisen for to år siden.

LIK FAR: Det er ingen tvil om at Bar Refaelis kommende ektemann ligner på svigerfar Rafael Refaeli. Dette la modellen ut på farsdagen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
LIK FAR: Det er ingen tvil om at Bar Refaelis kommende ektemann ligner på svigerfar Rafael Refaeli. Dette la modellen ut på farsdagen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har vært gift én gang før

Men nå ser det altså ut til at bryllupsdrømmen går i oppfyllelse, og at hun har funnet det hun leter etter i 40-åringen Adi Eztra.

I perioden 2003 til 2005 var Refaeli gift med Arik Weinstein, og har tidligere datet Baywatch-stjernen David Charvet (43).

Hun har gjort suksess som modell for merker som Chanel, Gap, Garnier og Escada, og har vært forsidepike for blant andre Elle, Marie Claire, Maxim og Esquire.

LES OGSÅ: Er det noen single gutter her?