Bar Refaeli avslørte brudekjolen på Instagram

Supermodellen giftet seg med Adi Ezra i en drømmekjole fra motehuset Chloé. Se kjolen her!

VISTE FREM BRUDEKJOLEN: Da Bar Refaeli deltok på åpningsseremonien under Cannes filmfestival i mai, var hun iført en enkel, hvit kjole. Og da hun giftet seg med Adi Ezra forrige uke, var brudekjolen hennes også av det stilrene slaget.  Foto: Broadimage
VISTE FREM BRUDEKJOLEN: Da Bar Refaeli deltok på åpningsseremonien under Cannes filmfestival i mai, var hun iført en enkel, hvit kjole. Og da hun giftet seg med Adi Ezra forrige uke, var brudekjolen hennes også av det stilrene slaget. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tordag forrige uke giftet Bar Refaeli (30) seg med forretningsmannen Adi Ezra (41), som fridde til henne i våres, på Carmel Forest Spa Resort i Haifa i Israel.

Parets tradisjonelle, jødiske bryllup foregikk utendørs sammen med drøye 300 venner og familiemedlemmer, og ifølge People hadde bryllupsfeiringen en prislapp på minst tre millioner kroner.

Om brudekjolen til supermodellen er inkludert i dette beløpet, er noe usikkert. At kjolen var av det kostbare slaget er det uansett ingen tvil om, ettersom det var motehuset Chloé som kledde opp bruden.

Onsdag viste nygifte Bar Refaeli endelig frem brudekjolen sin for offentligheten, ved å dele et søtt bryllupsbilde på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

 

- Den lykkeligste dagen i livet mitt! Jeg giftet meg med bestevennen min. Å leve, le og elske sammen for alltid, skriver hun under bildet.

Romantisk drøm

People er fra seg av begeistring over den florlette, sommerlige designerkjolen, som var dekorert med blondepartier og små, hvite dusker. Nettstedet observerer at Leonardo DiCaprios (40) ekskjæreste droppet brudeslør til fordel for en romantisk frisyre og hengende øredobber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer