Bar Refaeli avslørte brudekjolen på Instagram

Supermodellen giftet seg med Adi Ezra i en drømmekjole fra motehuset Chloé. Se kjolen her!

VISTE FREM BRUDEKJOLEN: Da Bar Refaeli deltok på åpningsseremonien under Cannes filmfestival i mai, var hun iført en enkel, hvit kjole. Og da hun giftet seg med Adi Ezra forrige uke, var brudekjolen hennes også av det stilrene slaget.  Foto: Broadimage
VISTE FREM BRUDEKJOLEN: Da Bar Refaeli deltok på åpningsseremonien under Cannes filmfestival i mai, var hun iført en enkel, hvit kjole. Og da hun giftet seg med Adi Ezra forrige uke, var brudekjolen hennes også av det stilrene slaget. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: Tordag forrige uke giftet Bar Refaeli (30) seg med forretningsmannen Adi Ezra (41), som fridde til henne i våres, på Carmel Forest Spa Resort i Haifa i Israel.

Parets tradisjonelle, jødiske bryllup foregikk utendørs sammen med drøye 300 venner og familiemedlemmer, og ifølge People hadde bryllupsfeiringen en prislapp på minst tre millioner kroner.

Om brudekjolen til supermodellen er inkludert i dette beløpet, er noe usikkert. At kjolen var av det kostbare slaget er det uansett ingen tvil om, ettersom det var motehuset Chloé som kledde opp bruden.

Onsdag viste nygifte Bar Refaeli endelig frem brudekjolen sin for offentligheten, ved å dele et søtt bryllupsbilde på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

 

- Den lykkeligste dagen i livet mitt! Jeg giftet meg med bestevennen min. Å leve, le og elske sammen for alltid, skriver hun under bildet.

Romantisk drøm

People er fra seg av begeistring over den florlette, sommerlige designerkjolen, som var dekorert med blondepartier og små, hvite dusker. Nettstedet observerer at Leonardo DiCaprios (40) ekskjæreste droppet brudeslør til fordel for en romantisk frisyre og hengende øredobber.

Brudgommen matchet brudens avslappede og bohemske look ved å droppe jakke og slips. Adi Ezra poserer heller med oppbrettede skjorteermer og sporty fottøy ved siden av smellvakre Bar Refaeli.

Om Chloé-kjolen på Instagram-bildet er brudekjolen Bar Refaeli ble viet i, er imidlertid ikke sikkert. Ifølge E!News ankom nemlig bruden bryllupsmottakelsen i en annen kjole, også den fra franske Chloé.

Like før eventyrbryllupet publiserte den israelske modellen flere festlige bilder på Instagram-profilen sin. Et par dager før den store dagen delte Refaeli et symbolsk bilde med Instagram-fansen sin, der hun iført badetøy og brudeslør stuper ut i et svømmebasseng.

Head first

Et bilde publisert av Bar Refaeli (@barrefaeli)

«Med hodet først», skrev hun spøkefullt under bildet.

LES OGSÅ: - Jeg lider av skader etter strålingen